Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Playa Kalki / Alice in Wonderland

Плаја Калки са ронилачким местом „Алиса у земљи чуда“ је најсеверозападније ронилачко место које је могуће са обале. Прелепи гребен тече паралелно са плажом са великим коралним формацијама. Најбоља дубина роњења је између 5-20м. Паркинг, ресторан, тоалет и школа роњења су на лицу места.

Сазнајте више

Playa Grandi / Playa Piscado

Плаиа Пискадо, такође названа Плаиа Гранди, привлачи публику. Корњаче се могу наћи на врху гребена и близу малог пристаништа, где добијају остатке рибара да једу. Прелепи гребен је даље и на дубини од 8 метара налази се статуа бога мора Нептуна.

Сазнајте више

Playa Forti

Плаја Форти је позната по лепом погледу. Степениште води до плаже и постоји нормалан улаз на обалу. Гребен мало даље има прелепе корале и камене формације. Такође можете пронаћи многа морска створења дуж литице и открити много тога.

Сазнајте више

Playa Jeremi

Плаја Јереми је мала плажа у сендвичу између две моћне литице. Увала је пешчана висораван која се полако претвара у прелепу кораљну башту. Рониоци би требало да пливају до пред плаву линију. Гребен је падина коју можете пратити у правцу севера или југа.

Сазнајте више

Playa Lagun

Смештен на северозападном крају Курасаа, Плаја Лагун је уска увала окружена стеновитим литицама и одлична је локација за роњење. Познато је као једно од најбољих места за роњење на острву са разноврсним морским животом. За рониоце нуди више рута на спољашњем и унутрашњем гребену.

Сазнајте више

Mushroom Forest & Blue Room

Роњење чамцем, Шума печурака је једно од најпознатијих места за роњење на Курасау, где су тврде кораљне формације нарасле и еродирале у велике корале у облику печурака.

Сазнајте више

Playa Hundu

Ово је веома лепо место за роњење, само кратко пливајте од мале мирне плаже где се корални гребен спушта почевши од 5 м/15 стопа и достиже дубину од око 30 м/100 стопа пре него што поново постане пешчано дно.

Сазнајте више

Playa Manzaliña

Лепа осамљена плажа са доста хлада. Улаз са плаже на појединим местима може бити каменит. Након кратког пливања од обале, корални гребен почиње на 8 м/26 стопа и лагано се спушта. Најбољи део гребена је између 10-20 м/33-66 стопа.

Сазнајте више

Playa Shon Mosa

Ова локација је прелепа мала плажа поред Плаја Манзалина са малим паркингом. Раширени корални гребен почиње овде на око 6 м/20 стопа и полако се спушта до 30 м/100 стопа пре него што нестане у пешчаном дну.

Сазнајте више

Playa Cas Abao

Позната по многима као најлепша плажа на Курасау и за коју се сматра да је једна од 5 најлепших плажа на свету, Плаиа Цас Абоу је дивно роњење са обале са здравим системом гребена који врви морским животом који се налази одмах поред плаже. Бело пешчано дно са падањем које почиње на 9 м / 27 фт.

Сазнајте више