Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Boschmolenplas

Панхеел је ронилачки Ел Дорадо у Холандији, одмах изнад немачке границе у близини Ахена. Нуди могућности од почетника до искусног рониоца. Многи уређаји као што су хеликоптер Апач, гусарски брод (потпуно потопљен), атц, специјално направљен за језеро и потонуо.

Сазнајте више

Goldberger See GTBM Tauchen

Језерце каменолома са великим простором за роњење, одмах поред А57, излаз Дормаген, прилаз је помало сакривен на малој фарми, бензинска пумпа код ГТМ - роњење викендом, пријава за роњење током недеље преко мобилног телефона, на ВЕ директно код језеро.

Сазнајте више

Bütgenbach Stausee

Mesto ronjenja je oko 100 metara ispred brane. Uska staza vodi niz stepenice u vodu. Mora da postoji udaljenost od najmanje 50 metara od zida brane. Ronjenje je sa strane, daleko od zida brane. Dnevne ili godišnje karte moraju se kupiti unapred na informativnom pultu parka Worriken.

Сазнајте више

Fühlinger See

Језеро у које се треба заљубити! Има велики паркинг, ВЦ и снек бар. Вегетација и много различитих риба су задовољство! Погодно за почетнике до напредне рониоце и ноћно роњење са одговарајућим сертификатом сваког петка.

Сазнајте више

Großer Krämersee, Monheim

Jezerom više ne upravlja ronilački centar Jürgens-Tauchschule, jer je grad Monheim ukinuo prava korišćenja. Nema daljih ronilačkih operacija.

Сазнајте више

Hitdorfer See, Leverkusen

Хитдорфер Сее је некадашње језеро за јаружање величине нешто мање од 10 хектара; 473 метра дужине и 273 метра ширине. Максимална дубина је 18м. Због благо нагнутих обала, језеро је погодно за роњење почетнике. Постоје две платформе за обуку на 5м и 9м дубине.

Сазнајте више

Monte Mare, Rheinbach

10 метара дубок, затворени базен са базеном за слободно време и прелепом сауном. Поглед овде је наравно супер. Идеално место за вежбање, испробавање и боравак на тренингу током зиме.

Сазнајте више

Seen Widdauen, Langenfeld

Језера Виддауен су настала од некадашње шљунчане јаме. Могу се досећи дубине роњења до 27 метара. Читав локалитет нуди добру инфраструктуру са тоалетима, просторима за роштиљање, пространим склоништима и добром понудом паркинг места.

Сазнајте више

Carrière de Lillé

Каменолом нуди широк спектар могућности роњења, са дубинама које варирају између 24 и 30 метара у зависности од нивоа воде. Велика инфраструктура и бројне доступне услуге омогућавају организовање удобних ронилачких излета током целе године.

Сазнајте више

Carrière de La Gombe

Каменолом пешчара Ла Гомбе налази се у близини реке „Тхе Оуртхе“, недалеко од живописног Еснеука и убраја се међу најлепше каменоломе у Белгији.

Сазнајте више