Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Teos Kanyon Chimney

Кањон Теос на југозападу Сıгацıка, 10 минута удаљен од ронилачког центра. Кањон у којем ронилац може пронаћи све што жели да види. То је место где сви подводни фотографи, искусни и неискусни, највише желе да роне. Осим што је отворен за све врсте изненађења као што су орао или туна.

Сазнајте више

Lego Hill

Теос Цорнер на југозападу Сıгацıка, 10 минута удаљен од ронилачких центара. Ова тачка је буквално на углу древног града 'ТЕОС'.

Сазнајте више

Teos Corner

Теос Цорнер, на југозападу Сıгацıка, удаљен је 10 минута од ронилачких центара. Ово место се налази тачно на углу древног града 'ТЕОС'.

Сазнајте више

Seferihisar

Посебно због плитког улаза за основну обуку, његова заштићена структура ствара предност за кандидате у пробним роњењима. Минимизира губитак времена због своје близине луци.

Сазнајте више

Egesub Freediving

Кристално чиста вода, видљивост до 35 метара. Летње време температура воде 24 степена, зимско време 18 степени. Фреедиверс свих нивоа могу пронаћи савршене услове за тренинге роњења. Нема ограничења дубине! Од луке Алацати 5 минута бродом.

Сазнајте више

Paradise Reef

Ovo je prelep greben u granicama Selčuka i Kušadasija. Ovaj sajt je pogodan sa nivoa ronioca pod otvorenom vodom. Definitivno preporučeno da posetite ovaj greben!

Сазнајте више

Kamil Cavern Reef

Na ovoj lokaciji nalazi se pećina dužine oko 20 metara. Na kraju pećine možete se okrenuti da se vratite na ulaz. Nema grana za druge hodnike!

Сазнајте више

Pinebay Reef

Ovo je prelep greben u granicama Selčuka i Kušadasija. Ovaj sajt je pogodan sa nivoa ronioca pod otvorenom vodom. Definitivno preporuиite da posetite ovaj greben!

Сазнајте више

Active Blue House Reef

Ovaj greben je prednje dvorište Aktivnog plavog ronilačkog centra. Isprobajte Scuba sesije i Refesh kursevi su dati na ovoj lokaciji. Do oblasti se može stići sa obale.

Сазнајте више

Adabanko Reef

Једно од најпознатијих ронилачких локација у Кушадасију, удаљено је око 1,5/2 км од обале, дубина почиње од 5 метара. Зароните на север и долазите до ивице гребена, где имате слободан спуст до 15 метара након чега на крају можете доћи до дубине од 40 метара.

Сазнајте више