Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Freibacher Stausee

Пола сата јужно од Клагенфурта код Вертерзеа налази се овај резервоар за производњу електричне енергије. Преграђено 1957. године, 7 објеката је такође стављено под воду. Овде се на малим дубинама могу заронити остаци неколико истакнутих грађевина.

Сазнајте више

Hallenbad Klagenfurt

Zatvoreni bazen Klagenfurt nudi mogućnosti za trening sa dubinom bazena do 3,4 metara. Ovde se odvijaju treninzi ronjenja i treninzi za oslobađanje. Zahtev za ulazak u ronilačku radnju Klagenfurt.

Сазнајте више

Längsee Strandbad

На Лангссее-у постоји одличан простор за роњење за почетнике. Улаз на пасареле јавне плаже је лак и можете открити много дуж обале у дубинама до 7/8м.

Сазнајте више

Maria Loretto, Wörthersee

У ексклузивном купалишту Лоретто у Клагенфурт ам Вортхерсее налази се ронилачки центар. Постоје вештачка опрема као што су кочије, игралишта за контролу пловности, стабла дрвећа и платформа за вежбање на дубини од 3,5 м.

Сазнајте више

Strandbad Maiernigg

Место за роњење нуди лепу башту за вежбање узгона. Постоје две платформе, неки чворови, потопљени аутомобил и нешто вегетације.

Сазнајте више

Wörthersee Atlantis

Veoma prelepo mesto za ronjenje na severnoj obali Wörthersee. Razne formacije stena vode ronioca do potopljenog jedrenjaka na dubini od 28 metara. Odatle dalji strmi zidovi vode do dubina izvan granice rekreativnog ronjenja. Pažnja: Pristupite problematično kada lido "Bad Stich" nije otvoren.

Сазнајте више

Sekirn Steilwand

Након помало изазовног улаза (3 м нагиба у језеро) зарањате уз десно раме стрмог зида. И у плитком подручју до 10м и испод термоклине у распону од 15-30м, ронилачка локација нуди импресивне зидове. Повремено можете пронаћи моћна стабла на дну језера.

Сазнајте више

Reifnitz Parkplatz 2

Директно са улаза можете заронити било лево или десно раме директно у дубину. Плитка обала нуди одлично искуство роњења за почетнике са много потопљених стабала и камења. Испод термоклине (од око 15-20м) наћи ћете велике стенске формације и стрме зидове.

Сазнајте више

Sallacher Strandbad

Лако и плитко место за роњење на северној обали Вертерзеа. Лак улазак, плитко нагнуто дно и прелепа вегетација и понека риба у плитким водама чине ово место идеалном за почетнике.

Сазнајте више

Maria Wörth, Wörthersee

На овом ронилачком месту, наћи ћете леп стрми зид. Због дубине, ово место за роњење је погодно само за искусне рониоце. Улаз је преко паркинга и мале падине која води у језеро.

Сазнајте више