Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

New Reef (Dom Te Te)

Na 15 minuta od ronilačkog centra Soul Scuba, koralnih bumija, greben počinje od 5 metara do 40 metara, ribljih ronilačkih mesta sa mnogo različitih škola riba. Možete da završite ronjenje na vrhu gde su korali neverovatno kolorši.

Сазнајте више

Pasir Timbul

Deset minuta udaljen od ronilačkog centra Soul ronilaca, prelepog koralnog grebena na padini, mesta ronjenja sa dosta akcije sa ribama i ajkulama.

Сазнајте више

Chicken reef

Veliki morski put sa dubinom od 3-30m. Neverovatna pokrivenost koralima i veoma bogata i za morski život. Često jaka struja koja donosi mnogo ribe i akcije.

Сазнајте више

Koh Island

Deset minuta vožnje brodom od Soul ronilaca, klizavog zida, ronjenja u mnogim ajkulama i školama riba. Greben počinje od 5 metara do 40 metara.

Сазнајте више

Crossover

Deset minuta vožnje brodom od ronilačkog centra Soul ronilaca, epskog mesta ronjenja na zidu, najbolje u visokim plimama, mnogim vrstama ajkula i školama riba, u blizini Kejp kria

Сазнајте више

Sorido Wall

Deset minuta vožnje brodom od ronilačkog centra Soul ronilaca, u blizini mesta ronjenja Kejp Kri, neverovatnog zida sa puno aktivnosti unutar ajkula i ribljih škola. Uzmite baklju jer na zidu imate lepe nadsmehe i pećine.

Сазнајте више

Cape Kri, Raja Ampat

Место за роњење Цапе Кри налази се на североисточном крају острва Кри. Чувена ронилачка локација Раја Ампат која држи светски рекорд за место роњења са највећим бројем врста (374!) уочених у једном роњењу (рекорд који држи Гералд Р. Аллен, морски биолог)

Сазнајте више

Sardine Reef

15 минута од најближег ронилачког центра, заузето место за роњење са рибама и ајкулама, благе до средње струје, пристојне у плаветнило и плутају до места роњења.

Сазнајте више

Dilaut

10 minuta vožnje brodom od Soul ronilačkog centra, lepo i lako ronilačko mesto, pogodno za ronioce početničkog nivoa, šašavo za podvodni fotogrpayhy

Сазнајте више

Yenkoranu

Само 5 минута удаљен од Соул Сцуба ронилаца. Ово је дрифт роњење током дана, које вас може довести до рта Кри или вас довести до пристаништа Соул Сцуба. Погледајте лепе корале али и плаветнило, где могу да прођу ајкуле. Ово је такође омиљено место за ноћно роњење!

Сазнајте више