Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Devil’s Fork State Park

Језеро Јоцассее је прелепо планинско језеро смештено у подножју планине Блуе Ридге. Рониоци овде обично доживљавају видљивост од 5'-30 стопа и широк спектар дубина, терена и температура.

Сазнајте више

Lake Jocassee

Језеро Јоцассее је језеро које је направио човјек. Језеро је дубоко преко 360 стопа, а видљивост се креће од 20 стопа до преко 50 стопа на дубини. Овде има неколико рампи, једна је издвојена за рониоце и има довољно да се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

Lake Jocasse

Језеро Јоцассее је прелепо планинско језеро у Јужној Каролини. Требаће вам чамац да видите гробље на око 130 до 150 стопа. Неки од надгробних споменика су још увек тамо. Можете ронити и бродом и обалу.

Сазнајте више

Lake Keowee

Језеро Кеовее је вештачки резервоар који се налази у Јужној Каролини. развијен је да служи за потребе електропривреде и јавне рекреативне сврхе. Дугачак је око 26 миља, широк 3 миље, са просечном дубином од 54 стопе. налази се на око 800 стопа изнад нивоа мора.

Сазнајте више

Underwater. Statue Alley

15 минута од Сенеца СЦ ово ронилачко место је у близини ДУКЕ електране. Локација је на јавном приступу језеру Јоцассее. Локација се креће у дубини од подручја од 30 стопа/9м до 99 стопа/30м дубине. Проток воде из електране довео је до тога да језеро има струју до 2 чвора, а видљивост може бити од 30 стопа/9 м до нуле.

Сазнајте више

Hot Hole - Lake Keowee

Ово је одлично место за продужење роњења због топлије воде у зимском периоду, што га такође чини одличним местом за тренинг у отвореним водама зими.

Сазнајте више

Lake Lanier West Bank Park

Просечна дубина од 20 стопа. Популарно локално језеро за тренинг роњења. Можете видети две велике бетонске масе са задњим кукама на врху. Типично роњење на језеру.

Сазнајте више

Loch Low-Minn

Лоцх Лове-Минн је каменолом дизајниран само за рониоце. То је одличан објекат са 22 стола за пикник који су на располагању онима који резервишу или ако их имају.

Сазнајте више

Clarks Hill, East Dam

Ово је језеро Цларк'с Хилл, које се назива и језеро Стром Тхурмонд. То је одлично место за вожњу чамцем, пливање и роњење. Главни услови животне средине о којима треба размишљати су температура, дубина, стеновито и стрмо спуштање до обале и могуће сметње других људи.

Сазнајте више

Philadelphia Quarry

Филаделфијски каменолом, прво место за роњење у Тенесију за све рониоце. Налази се на Харрис Роаду, Филаделфија, Тенеси, САД. Фацебоок хттпс://ввв.фацебоок.цом/ПхиладелпхиаКуарри/

Сазнајте више