Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

St. Pete (Wreck)

Jedan od najimpresivnijih brodoloma jezera Ontario, Sveti Petar se nalazi istočno od Pultnivila, NY. Ovaj škuner od 135 stopa, tromasekli škuner počiva uspravno i netaknuto u 117 stopa vode.

Сазнајте више

US Coast Guard Boat 56022

Brod američke obalske straže 56022 potonuo je u oluji 1. Brod su locirali istraživači brodoloma, Džim Kenard i Den Skovil. Tokom puta od Osvega do Nijagare, 56-metarski kablovski brod Obalske straže doživeo je talase od 18 metara i vetrove od 50 km/h dok se približavao devet milja na jezeru Ontario.

Сазнајте више

Edison Pool

Bazen u Edison školi za karijeru i tehničku školu u Gradskoj školi Ročester u Ročesteru NY. Nalazi se u ulici Kolfaks 665 u Ročesteru, NY.

Сазнајте више

Scottsville Quarry

Каменолом Скотсвил се налази одмах изван Рочестера у Њујорку и лако је доступан. Није најбољи вид, али добар зарон за све нивое.

Сазнајте више

Keuka Lake

Језеро Кеука је једно од језера Фингер у Њујорку. Увек се може наћи нешто на дну језера Фингер, од стаклених боца из 18. века до старог накита, па чак и старих фосила. Видљивост је најбоља у пролеће и јесен, али вода је прилично хладна, па понесите дебело одело!

Сазнајте више

Skaneateles Lake

Језеро Сканеателес је дугачко мршаво слатководно језеро у држави Њујорк. Уживаћете у гледању риба и биљних врста, прелепим подводним стенама и олупини Осахинте.

Сазнајте више

Sevey’s Marina

Севеи'с Марина је приватно радно бродоградилиште па будите љубазни када роните овде. Оставите кључеве у аутомобилу у случају да морају да га пренесу и платите паркинг од 10 долара на зеленом киоску. Смештен на језеру Сканеателес, ово место за роњење је попут роњења у акваријуму да је толико препун риба.

Сазнајте више

Wolfe Islander II (Wreck)

Ronjenje u dubokoj i hladnoj vodi, više informacija možete pronaći na http://patsdivecharters.com/wolfe-islander-ii/ , http://www.northerntechdiver.com/index.php/news/wecks/34-wolfe-islander-ii-1947-1985 i https://www.neptune-scuba.info/ca/on/wolfe-islander-en.html ,

Сазнајте више

Gallagher Beach

Ово је најбоље урадити као зарон на обалу. Означен је део за пливаче, а викендом је обиље јет скија. Будите опрезни на овој локацији - крајем јула - септембра цело место зарасте у висок густи коров.

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више