Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Pelican Rock

Пеликанска стена је једно од најпопуларнијих места за роњење и роњење у области Кабо Сан Лукаса. Смештен на обали од Плаја дел Амор, лако је доступан директно из луке, што чини чартер чамце лако пронаћи и нису прескупи.

Сазнајте више

Lands End - Cabo San Lucas

Ландс Енд је последње место за роњење у дугом низу популарних локација дуж обале Кабо Сан Лукаса и нуди спектакуларне погледе изнад и испод воде на невероватне стенске формације у овој области. Иако је ова локација само на мору, доступна је само чамцем за роњење.

Сазнајте више

Whale’s Head

Ово је лепо плитко роњење, савршено за роњење на дах и почетнике, почевши од само 5 стопа воде и завршавајући на 50 стопа са пешчаним дном. Постоји много великог раста корала и тона гребенских риба које треба видети. Чак можете чути како грбавци певају под водом у неко доба године.

Сазнајте више

Cabo Pulmo

Национални парк Кабо Пулмо нуди широк избор ронилачких авантура од плитког, лаког роњења на гребену до изазовнијег, дубљих роњења. Невероватно биодиверзитет и успешан морски парк са преко 6.000 различитих морских врста.

Сазнајте више

Sea Lion Colony

Фантастично место за почетак ваше ронилачке експедиције. Морски лавови су као љупки пси, веома радознали и дружељубиви. Ово ронилачко место је такође пуно других морских животиња и лако је ронити.

Сазнајте више

Pibe's Reef

Прилично плитак гребен за почетнике у Кабо Пулму, мало место за роњење са променљивим тереном на дну. Добро за роњење и слободно роњење и има одличну видљивост.

Сазнајте више

El Islote

Прекрасан стенски врх у Кабо Пулму, Мексико. Лако роњење у кружном облику око врха. Роњење са зида са изданцима до различитих стена.

Сазнајте више

El Bajo - Cabo Pulmo

Прелепа подводна топографија одражава литице изнад воде и ствара драматичну позадину за невероватна виђења дивљих животиња у мору Кортез.

Сазнајте више

Los Morros

Иако није јако дубок, у просеку око 50 стопа, Лос Моррос се сматра напредним роњењем због хладније воде, смањене видљивости и брзе струје која се овде дешава. Ова локација има делове гребена одвојене песком, пуне баштенских јегуља.

Сазнајте више

El Cantil

Ел Цантил је прелепо, плитко, чисто роњење у коме могу да уживају рониоци свих нивоа. Ова локација је дугачка између 20 и 50 стопа и има прелеп гребен са пуно пукотина и пећина у којима се може сакрити много морског живота.

Сазнајте више