Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fantasy Lake Adventure Park

Фантаси Лаке Сцуба Парк је језеро од 100 хектара чије дубине достижу 80 стопа. Одлично за почетне и средње курсеве обуке. Фантаси Лаке Сцуба Парк је отворен 365 дана у години што представља идеално место за обуку за специјалитете као што је ноћно роњење.

Сазнајте више

Blue Stone Dive Resort

Ми нисмо само још један каменолом. Ми смо ронилачки објекат, познатији као Плави камен. Налазимо се 6 миља од Интерстате 85 у Томасвилу, Северна Каролина. Блуе Стоне има комплетан ронилачки центар опремљен једном од најмодернијих компјутерски анализираних станица за пуњење ваздуха са капацитетом складиштења од 80.000 кубних стопа.

Сазнајте више

Mystery Lake Scuba Park

Почео је као каменолом гранита. Једном када се напунио водом, град Вендел га је користио за снабдевање водом. Садашњи власници су купили имање и претварају га у врхунску локацију за роњење.

Сазнајте више

Амерички каменолом је водећи каменолом за ПДРА. (Пијемонтско ронилачко спасилачко удружење). Каменолом је дубок 65' у јами са много предмета за роњење.

Сазнајте више

Ово је један од најчистијих каменолома на источној обали. Роњење овде је забавно за све нивое ронилаца, са много намерно потопљених објеката за истраживање.

Сазнајте више

Lake Norman Rock Quarry

Ово је каменолом ПДРА. У власништву је чланова и његова најдубља тачка, дубина је око 96 стопа. Површинске температуре се крећу од 82 Ф лети до 40 Ф зими.

Сазнајте више

Lake Hickory Scuba Sail Boat

Ова ронилачка локација садржи неколико предмета за роњење, укључујући две платформе за обуку, кошаркашки обруч, јет ски, једрилицу, неколико сателитских антена и друге објекте који су сви повезани ужадима који воде до и од докова у ронилачком центру.

Сазнајте више

Локација Сандбар је локални фаворит за наутичаре. То је велико подручје у језеру које је веома плитко, на 3 стопе од површине. Многи чамци ће заједно сплаварити за дан забаве на језеру.

Сазнајте више

Овде ћете пронаћи потопљени Ниссан са 4 врата из 2006. у 23' воде. Камион је заглављен у муљу до отвора за точкове. Одличан роњење, али може бити мутно због свог муља у ували.

Сазнајте више

South Holston Dam

Језеро Соутх Холстон је место за роњење у слаткој води са обале, које се налази у Бристолу, ТН. Максимална дубина је 121-130фт/30-40м, просечна видљивост је 16-20фт/5-6м. Обала је само делимично развијена и већи део резервоара граничи са Националном шумом Цхерокее.

Сазнајте више