Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Eagle corner

5 minuta brodom od Gili Travangan severno od Gili menoa. Ime mesta ronjenja dolazi od podvodne statue koja predstavlja orla

Сазнајте више

Turtle Heaven Gili

5 minuta brodom od Gili Trawangan u Gili Meno. Luksuz morskog života učinio je ovo ronilački sajt idealnim za početnike ili ekspertskog ronioca.

Сазнајте више

Turtle Heaven

Врхунац североисточне стране Гили Мена дом је многих морских корњача око острва Гили. Ово место је падина која води до врха који се протеже од 9 до 30 метара са коралима који покривају све стране.

Сазнајте више

Mirko's Reef

На источном крају Меноа можете пронаћи ову дугачку морску хумку која се простире скоро целом дужином острва. Прелепо дубоко роњење, познато по прелепим коралима, где можете пронаћи много цоол ситних ствари попут стаклених шкампа и порцеланских ракова.

Сазнајте више

Taket Malang

Североисточно од Гили Меноа пронађено је још једно ронилачко место Гили са одличном топографијом. Такет Маланг, са својим морским планинама, протеже се од 7 до 40 метара дубине и одлично је место за рониоце који желе да доживе осећај летења изнад планина.

Сазнајте више

Meno Wall

Недалеко од западне стране Гили Меноа и дом за мноштво ракова, Мено Валл је одлично место за ноћно роњење. Зид се протеже од 5м до 16м, а други зид иде мало дубље.

Сазнајте више

Magic Reef

Магични гребен се може наћи тамо где струја долази на северној страни Гили Меноа. Ово је одлично место за роњење за оне који желе да плове дуж гребена. Сајт је најпогоднији за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Gili Meno Harbour

Лука Гили Мено налази се на благој падини са коралима и морским животом који се простире на месту роњења. Морске корњаче, мурена и јата фузилера су међу неким од морских животиња које се могу видети дуж локације. Ова локација је погодна за почетнике рониоце.

Сазнајте више

Deep Turbo

Сјајно дубоко роњење на источној страни Гили Травангана са спектакуларном топографијом. На 30 м ово налазиште има пешчано дно између великих морских хумака. Ове морске хумке су различите величине и имају интересантну разноликост препуста и изданака, од којих највећи досежу до око 18 м дубине.

Сазнајте више

Meno Slope

Смештен на западној обали Гили Мено, Мено Слопе нуди широку лепезу макро морског живота и кораљних бомби. Пешчана падина је место за роњење на више нивоа са дубинама од 5м до 30м.

Сазнајте више