Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

St. Andrews Lakes

Каменолом у локалном ронилачком центру Ст Андревс. Место за све који имају приступ са плаже и са пристаништа. На овом месту је могуће изнајмити гас и опрему.

Сазнајте више

Holborough Lake

До језера Холборо је лако доћи и са М2 или М20. Поштански број је МЕ6 5ГН. Препоручљиво је да позовете Холбороугх пре него што одете на локацију да потврдите радно време. Да бисте директно контактирали језеро и договорили своје роњење позовите: Паула на 0750 7624911 (Немес Дивинг & Ватер Спортс Ацадеми). Улазнице за језеро су 9:50 фунти.

Сазнајте више

Arena Swimming Pool

Базен Арена (Богнор Регис) користе Мулберри Диверс углавном за обуку роњења на дах суботом поподне током целе године. У могућности смо да искористимо цео базен од 25м тако да је одличан за вежбање свих аспеката роњења на дах.

Сазнајте више

Brighton Marina

Место за обуку Невхавен Сцуба је идеално место за стицање искуства у безбедном окружењу са областима у којима можете вежбати неутралну пловност и посматрати огроман живот рибе. Максимална дубина је 6 метара и живот се драматично мења ноћу. Придружите се клубу Невхавен Сцуба да бисте ексклузивно користили овај сајт.

Сазнајте више

Inner Mulberry

Ово је мала компонента луке Мулберри, за коју се сматра да је био понтон на главном пристаништу средњег пристаништа који је користио одмориште. Јасно обележена високом црвеном бовом за конзерве, суши се на ниској води.

Сазнајте више

Waldrons Drift

Валдронс је гребен од пешчара који се налази југоисточно од Богнор Региса. Нудимо ово као Дрифт Диве са дубином која варира од 12-18м како напредујете дуж гребена. Обично обиље морског живота и видљивост може бити до 8-10м.

Сазнајте више

Far Mulberry

Одређен као споменик на распореду 2019. године, ово је јединица Пхоеник А1 из луке Мулбери која је намењена за Нормандију након Дана Д. У близини су десантна летелица и летелица за спасавање кукавице, све повезане ужетом да формирају троугласту стазу. Максимална дубина је око 10м и погодна за све нивое од почетника до искусних.

Сазнајте више

Selsey Drift (the Parks)

Селсеи Дрифт се одвија у области која се на графиконима појављује као 'Паркови', за коју се пре много година каже да је био парк јелена бискупа Чичестера. Плимни ток диктира почетну тачку са просечном дубином од 10-12м и минималним препрекама, ова роњења су погодна за све. Површинске маркере плутаче су потребне свуда.

Сазнајте више

Selsey East Beach

Плитка локација погодна за роњење и роњење на дах, као и за роњење; максимална дубина ће вероватно бити око 5м на ХВ када ће струја Ебб бити прилично јака. Добра тачка за почетак Дрифт роњења дуж плаже до станице за спашавање. Будите свесни саобраћаја чамаца око дрвене рампе - увек користите плутачу за означавање површине.

Сазнајте више

Oasis Swimming Pool

Базен Оасис, део Бунн Леисуре комплекса, редовно је заказан средом/четвртком увече и раним суботом ујутру за роњење и роњење на дах.

Сазнајте више