Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Олупина Дунравен налази се мало даље од популарних места за свакодневно роњење око Шарм ел Шеика, на Шааб Махмуду. Ова олупина лежи наопачке и пружа уточиште многим врстама.

Сазнајте више

Beacon Rock

Беацон роцк се налази отприлике 7 миља западно од Националног парка Рас Мохамед. Велики изданак корала који обрубљује јужни врх велике лагуне Ша'аб Махмуда. На најјужнијем врху овог рубног гребена налази се метални светионик који овој локацији даје име. Ова локација је дом олупине Дунравена.

Сазнајте више

Ово је веома интересантно место за роњење, различити врхови су поређани преко спуштања. Први од ових врхунаца се зове „Стинграи Статион“. Ово роњење је погодно за све нивое ронилаца, али и за рониоце.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се у заливу Мерса Бареика и разасуто је разнобојним коралним главама које се протежу по целом подручју и цветају осеком и осеком, дајући разнолику лепезу морског живота.

Сазнајте више

Ова локација се налази у области Рас Мухамед, до које се може доћи за сат и по свакодневним чамцима јужно од Шарм Ел Шеика. Ово је дрифт роњење између две колоне гребена које већину времена испира јака струја.

Сазнајте више

Ras Burg

Рас Бург је задивљујуће роњење на зиду. Име овог локалитета потиче од огромне стенске формације која се налази изван воде која указује на улазну тачку локације. Тачка интересовања овде је огромна пећина под водом, која се налази лево од Бурга.

Сазнајте више

Релативно плитко место које је добро за други или трећи зарон, Јацкфисх Аллеи има две огромне пећине испуњене јатама стакленим рибама. Дубина: 6м до 20м. Оцена: средња. Приступ: чамац.

Сазнајте више

Anemone City

Анемоне Цити се налази одмах поред гребена ајкула и представља прелепу кораљну башту непосредно пре спуштања. Погодно за све нивое ронилаца, од почетника до искусних. Такође прелепо место за роњење на дах!

Сазнајте више

Најсеверније зарон у националном парку Рас Мохамед, ово место је јужни улаз у залив Мерса Бареика. Овде се стрми зид Рас Мохамеда, са пећинама и превисима, сусреће са благим падинама залива Марса Бареика

Сазнајте више

Eel Garden

Еел Гарден лежи између зида и кањона. Ова пешчана падина је погодна за рониоце било ког нивоа. Чак постоји и улаз са обале, почевши од мале пећине на врху пешчане падине.

Сазнајте више