Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Marilyn’s Cut

Марилин'с Цут је једно од најпопуларнијих места у морском парку Блооди Баи. Овај прелепи одлазак је најпознатији по великом пливању и Сиду Вишасу, девојци са проблемима са бесом.

Сазнајте више

Bloody Bay Wall

Блооди Баи Валл је познат као најспектакуларнији пад на Карибима. Врх гребена почиње у само 20 стопа воде, а затим пада у понор. Видљивост овде је више од 200 стопа! Какво невероватно роњење!

Сазнајте више

Little Cayman

Роњење на острву Мали Кајман требало би да буде на листи сваког озбиљног рониоца! Гребени су нетакнути, зидови одузимају дах, а морски живот је у изобиљу.

Сазнајте више

Nancy’s cup of tea

Smešten duž Krvavog zaliva, "Nensina šolja čaja" je prelepo i popularno ronilačko mesto na Malom Kajmanu, pogodno i za ronjenje i za gnjuranje.

Сазнајте више

Snapper Point

Formiranje prsta roni sa raznobojnim i zdravim grebenima. Vrh grebena je oko 30ft. Peščani kanali na dnu grebenskih prstiju. Maksimalna dubina 70ft i često aktuelna. Mnogo mekih korala na vrhu grebena.

Сазнајте више

Fisheries

Najzastarenije mesto ronjenja na severnoj strani Kajman Braиa. Sa igle za usidrenje pratite mini zid pored dva peščana padobrana i stižete do velikog stubnog korala. Vrh korala je oko 30ft/9m i grebenski pod se nalazi na 50ft/15m.

Сазнајте више

Double Wall

Double Wall je prvo mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman braиa. Sunđeri za bure i šareni korali okruženi uvek uvek školama riba i kornjača.

Сазнајте више

Turtle Alley

Plitko mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman braиa.Šareni mini-talas koji poиinje od 30 ft sa srebrnim peskom i zakrpama korala na dubini od 55 do 65 ft.

Сазнајте више

West Chute

Severno bočno mesto za ronjenje sa padom zida počevši od oko 50ft. Peščani padobrani vode do zida. Veliki vrhunac korala stoji između dve ivice grebena.

Сазнајте више

Middle Chute

Izvestan broj peščanih kanala koji vode do grebena i padaju. Vrh grebena je u proseku 50ft. Treba videti mnoge stanice za čišćenje i sunđere za bure.

Сазнајте више