Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

El Bajo

Прелепа подводна топографија одражава литице изнад воде и ствара драматичну позадину за невероватна виђења дивљих животиња у мору Кортез.

Сазнајте више

El Cantil

Ел Цантил је прелепо, плитко, чисто роњење у коме могу да уживају рониоци свих нивоа. Ова локација је дугачка између 20 и 50 стопа и има прелеп гребен са пуно пукотина и пећина у којима се може сакрити много морског живота.

Сазнајте више

El Vencedor (Wreck)

Венцедор је забавно роњење на олупине у Кабо Пулму. Овај брод је био кочара за туну која је потонула раних 1980-их након што је ударила у гребен. Сада је постао велики вештачки гребен окружен песком, јатањем риба и пуно ајкула!

Сазнајте више

Pibe's Reef

Прилично плитак гребен за почетнике у Кабо Пулму, мало место за роњење са променљивим тереном на дну. Добро за роњење и слободно роњење и има одличну видљивост.

Сазнајте више

El Islote

Прекрасан стенски врх у Кабо Пулму, Мексико. Лако роњење у кружном облику око врха. Роњење са зида са изданцима до различитих стена.

Сазнајте више

Sea Lion Colony

Фантастично место за почетак ваше ронилачке експедиције. Морски лавови су као љупки пси, веома радознали и дружељубиви. Ово ронилачко место је такође пуно других морских животиња и лако је ронити.

Сазнајте више

Cabo Pulmo

Национални парк Кабо Пулмо нуди широк избор ронилачких авантура од плитког, лаког роњења на гребену до изазовнијег, дубљих роњења. Невероватно биодиверзитет и успешан морски парк са преко 6.000 различитих морских врста.

Сазнајте више

Punta Perico

Zidno ronjenje sa peščanim dnom. Kanjon i stenovite formacije sa obilnim morskim ћivotom. Velika škola konektora se može naći na ovom mestu, maksimalna dubina je oko 80 ft na dnu. Obično je ronjenje u driftu držeći zid/formaciju na jednoj strani.

Сазнајте више

Ово је лепо плитко роњење, савршено за роњење на дах и почетнике, почевши од само 5 стопа воде и завршавајући на 50 стопа са пешчаним дном. Постоји много великог раста корала и тона гребенских риба које треба видети. Чак можете чути како грбавци певају под водом у неко доба године.

Сазнајте више

Lands End

Ландс Енд је последње место за роњење у дугом низу популарних локација дуж обале Кабо Сан Лукаса и нуди спектакуларне погледе изнад и испод воде на невероватне стенске формације у овој области. Иако је ова локација само на мору, доступна је само чамцем за роњење.

Сазнајте више