Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Valovine 1

Sidrivši se duž obale, zaronimo na peščano morsko dno. Krećemo se ka jugu, prateći greben sa leve strane dok se postepeno spuštamo na dubinu od 18 - 20 metara. Ovu lokaciju karakteriše odlična vidljivost i obilje riba kao što su mediteranski hromi, salemi i osedlani morski posedovi.

Сазнајте више

Valovine 2

Ili prateći greben desno rame počevši od Valovine 1, ili ulaskom u vodu na zapadnoj strani poluostrva koja ide jugoistočno, stižete do mesta Valovine 2.

Сазнајте више

Hippocampus House Reef 1

Ovaj ronilački sajt odgovara svim tipovima ronilaca i svim kategorijama. Ronjenje se odvija duž obale mora u auto kampu Stoja koji se nalazi na severnom rtu.

Сазнајте више

Galebove Stijene

Са максималном дубином од 14м, ово место за роњење је погодно за све нивое искуства. Са тунелима, луковима, пећинама и кањонима, ова локација је веома динамична и никада се не води на исти начин два пута. Можете уживати у истраживању спољашњости пре него што уђете у тунел дуг 70 метара који се завршава пећином и малом плажом.

Сазнајте више

Некадашња војна база код Пуле нуди занимљив зарон на свом јужном делу. Почињемо роњење плитко и пратимо гребен десно. Усред роњења пролазимо атрактивним природним тунелом из дубљег дела у плитку лагуну, окружену високим стенама.

Сазнајте више

Почевши од мале плаже у заливу, коси гребен достиже макс. дубине око 20 до 22 м. Пратећи гребен на вашем десном рамену почевши од плаже налазите три корака од 3 до 6, од 6 до 9 и од 9 до 11 метара, што га чини савршеном локацијом за Дисцовери Дивес.

Сазнајте више

Kanjon

Ронимо дуж западне стране полуострва Верудела. Гребен се налази у близини места сидришта и прати обалу паралелно. Ронимо десно од зида који се стрмо спушта до 25 м дубине.

Сазнајте више

Ово место за роњење се састоји од прилично кратког зида, дужине 100м, који се налази уз хотелску плажу. Роњење се углавном одвија у једном правцу, а постепени нагиб олакшава одабир дубине коју желите.

Сазнајте више

Kockice

Југоисточна страна Фратарског острва крије дивну ронилачку локацију погодну за све нивое ронилачког искуства. Почиње са полако спуштајућим дном које се брзо отвара до вертикалног гребена испуњеног рупама и пећинама свих величина. Максимална дубина је око 25 метара.

Сазнајте више

Fraskeric Cave

Незаобилазна ронилачка локација на истарском полуотоку. Роњење почиње на северном делу острва. Ронимо пешчаном падином ка првом тунелу кроз који ћемо проћи свако појединачно. После тога убрзо стижемо до следећег тунела кроз који ронимо у паровима.

Сазнајте више