Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

’t Koepeltje

Ово је идеално место за роњење да своје роњење током викенда претворите у породично путовање. Налази се у близини прелепе плаже са купалиштем, јавним тоалетима, па чак и игралиштем на води.

Сазнајте више

Levensstrijd

Левенсстријд (Лифе Струггле) је релативно плитко место за роњење, али ако вам се не свиђа гужва на суседним ронилачким местима, онда је ово место за вас. Можете ронити и дуж одлагалишта камења на насипу и пешчаног дна где можете пронаћи и тврђу подлогу.

Сазнајте више

Kerkweg, Den Osse

Ронилачка локација Керквег у Ден Осеу једно је од најпознатијих ронилачких локација у Зеланду. Овде можете ронити са мола на лејама од каменица, вештачком гребену од гребена и многим другим тврдим подлогама које су лепо обрасле. Максимална дубина је око 30 метара, али ћете наћи већину живота у плиткој води.

Сазнајте више

Zeelandbrug

Зеландски мост се може назвати најпопуларнијим ронилачким местом у источној Шелди. Посебно у сезони сепије (мај-јун) ова локација је веома популарна међу рониоцима из Холандије, Белгије, Француске и Немачке.

Сазнајте више

Dreischor Frans Kokrif

Непосредно пре Драјшор Гемала је још једно место за роњење. Ово је побољшано вештачким гребеном који је овде изграђен пре неколико година. Као и код Шарендијке и Ден Осе, овде је положена врпца гребенских кугли. Паркирање је лако и преко степеништа, преко насипа, долази се до успона где се иде до воде.

Сазнајте више

Dreischor Gemaal

Ово место за роњење није подложно плими и осеци, тако да овде можете ронити цео дан. Са степеница можете ронити и лево и десно. Десно је пумпна станица која је веома лепо обрасла и понекад даје атрактивне слике за макро фотографе.

Сазнајте више

Stavenisse Haven

Ово је место за роњење са обале које је лако доступно. Постоји довољно паркинга на пристаништу за особе са инвалидитетом. Овај сајт нашироко користе клубови који имају много тога да славе. Начин да се приступи месту за роњење је улазак у воду преко рампе за чамац.

Сазнајте више

Zoetersbout

Зоетерсбоут је приступачно место за роњење у Оостерсцхелдеу, овде практично нема струје, али се може осетити на врху насипа. Роните дуж зараслог зида насипа са јегуљама, јастозима и галатхеак јастозима као сталним становницима. Зароните између корова и откријте подводни живот овде.

Сазнајте више

Anna Jacobapolder

Ронилачка локација Анна Јацобаполдер налази се директно насупрот ронилачке локације Зоетерсбоут. Ова локација се налази на трајектној луци где су трајектне услуге некада пловиле између Анна-Јацобаполдер и Зијпеа. Тренутно се између главних брана налази фарма острига.

Сазнајте више

Bergse Diepsluis

Бергсе Диепслуис, такође познат као Оестердам или Тхоолсе Гат од стране локалних ронилаца, је веома приступачно место и омогућава рониоцима да се упознају са чудима Националног парка Оостерсцхелде. Овај сајт има мало или нимало струје због своје локације, што га чини идеалним местом за почетнике.

Сазнајте више