Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више

Blue Hole

Плава рупа је веома необично роњење на природној кречњачкој висоравни. Вертикална осовина почиње на 60' са великим "прозорским" отвором на 125'. Могућа су роњења. Морате бити искусан ронилац да бисте „пуцали у рупу“. Одличан вид и плато од 30 до 60' чине ово популарно место за све рониоце.

Сазнајте више

Boulder Alley

Ово је одлична локација за ноћно роњење са супер чистом водом. Лебдите дуж линије литице између морског зида морнарице и Схарк'с Пит. Могу се видети велика јата пирамидалних лептира, уз повремене пелагичне

Сазнајте више

Finger Reef

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

Gab Gab 1

Смештен поред плаже Габ Габ, овом зарону на обали може се приступити само преко морнаричке базе у Гуаму. Овај популарни сајт за обуку је лак за рониоце свих нивоа. Овде живе разни корали и тоне рибе. Спољашњи гребен је доступан чамцем за рониоце без војних привилегија.

Сазнајте више

Sharks Pit

Веома необично роњење које се налази дуж полуострва Ороте са много артефаката из Другог светског рата. Једна од ретких локација на Гуаму са љубитељима мора на 40 стопа. Врх се уздиже од 100 до 12 стопа и представља одлично место за макро.

Сазнајте више

Keyhole

odličan drift ronjenje za početnike na gornjoj polici i takođe polazna tačka za tehnološke ronioce da padnu niz duboki zid. grebenske ajkule, kornjače i zraci se vide na većini ronjenja

Сазнајте више

The Wall

40-130' + Ова локација има најстрмији зид са оштрицом ножа који смо видели на Гуаму. Обично дрифт роњење, зид је уочен са лепезама и малим меким коралима које могу да виде рониоци са дубоким искуством. Умерене дубине дуж линије литице (35 - 65') погодне за све рониоце. Доступан само чамцем.

Сазнајте више

Gab Gab 2

Габ Габ 2 је северно од места роњења Габ Габ 1. Постоји плутајући боеи који се може видети само 100 јарди од обале. Започните роњење овде тако што ћете се спустити на линију за вез, а затим пливајте на север на 30 степени. Видећете много шарених корала, великих џакова, ајкула болничарки и тона гребенских риба.

Сазнајте више

Hidden Reef

Смештен близу улаза у луку Апра, ово је прелеп гребен који иначе не посећују рониоци и доступан је само чамцем. Велики избор нетакнутих корала са постепеним нагибом зида до 120 стопа/36м. Видљивост је обично 40-90 стопа/12-27м.

Сазнајте више