Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grotta del Tinetto

Потребно је само 10 минута да стигнете до ове ронилачке тачке која се налази унутар Регионалног парка Порто Венере. Острво Тинето је најмање острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Cala Grande

Само десет минута вожње бродом, ово ронилачко место налази се на отвореној морској страни острва Палмариа. Острво Палмариа је највеће острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Grotta Byron

Излазећи из канала Портовенере и крећући се ка Риомађореу, одмах ћете наићи на малу увалу коју је Лорд Бајрон изабрао за многе своје песме. Прелеп, спокојан пејзаж.

Сазнајте више

Punta Persico

Ova ronilačka tačka je duž obale Porto Venere. Plitko ide prema otvorenom moru. Maksimalna dubina 20 metara. Možemo stići do ove tačke ronjenja za 15 minuta navigacionog vremena.

Сазнајте више

Scoglio Ferale

Овом ронилачком месту се стиже 20 минута вожње чамцем од Сан Теренза. Стена Ферале се налази на ивици Националног парка Цинкуе Терре.

Сазнајте више

Santerenzo

Ово ронилачко место има максималну дубину од 5 метара и савршено је место за сесије у затвореној води за почетничке курсеве и обуке за техничке курсеве.

Сазнајте више

Scoglio Grimaldo

Ово ронилачко место се зове Грималдо Роцк и налази се у близини заштићеног подручја 5 Терре. Издан врх налази се неколико десетина метара од обале. До локације се може доћи за 35 минута.

Сазнајте више

Lama Crexia

Ова ронилачка тачка је унутар зоне Б Националног парка Цинкуе Терре. Сајт је савршен за рониоце почетнике и рониоце са мало искуства.

Сазнајте више

MV Equa (Wreck)

Екуа'с Врецк је удаљен око 25 минута вожње бродом. Екуа'с Врецк се налази испред Риомаггиореа, две миље од обале.

Сазнајте више

Relitto Bolzaneto

Ovo je italijanski naoružani teretni parobrod iz Ilve iz Đenove. Lansirana 1918, tokom Drugog svetskog rata, u junu 1943, pogođena je i potopljena sa dva torpeda sa britanske podmornice ispred Bonasole. Deset članova posade i kapetan je poginuo.

Сазнајте више