Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Untiefe Maria Wörth

Велики плићак код Мариа Вортх налази се усред језера Вортхерсее између Портсцхацх и Мариа Вортх. До места роњења се може доћи само чамцем. Место за роњење нуди велике стрме зидове са неколико страна, ау области плитких вода фасцинантну вегетацију са пуно живота.

Сазнајте више

Sallacher Strandbad

Лако и плитко место за роњење на северној обали Вертерзеа. Лак улазак, плитко нагнуто дно и прелепа вегетација и понека риба у плитким водама чине ово место идеалном за почетнике.

Сазнајте више

Reifnitz Parkplatz 2

Директно са улаза можете заронити било лево или десно раме директно у дубину. Плитка обала нуди одлично искуство роњења за почетнике са много потопљених стабала и камења. Испод термоклине (од око 15-20м) наћи ћете велике стенске формације и стрме зидове.

Сазнајте више

Teixlbucht/Messnerspitz

Ронилачко место доступно са обале, погодно за почетнике у области плитких вода, са стрмим зидовима, вегетацијом и великим стеновитим формацијама. За напредне рониоце, овде се може прећи термоклинала и ту су остаци ратних времена (молимо да ништа не дирате).

Сазнајте више

Sekirn Steilwand

Након помало изазовног улаза (3 м нагиба у језеро) зарањате уз десно раме стрмог зида. И у плитком подручју до 10м и испод термоклине у распону од 15-30м, ронилачка локација нуди импресивне зидове. Повремено можете пронаћи моћна стабла на дну језера.

Сазнајте више

Wörthersee Atlantis

Veoma prelepo mesto za ronjenje na severnoj obali Wörthersee. Razne formacije stena vode ronioca do potopljenog jedrenjaka na dubini od 28 metara. Odatle dalji strmi zidovi vode do dubina izvan granice rekreativnog ronjenja. Pažnja: Pristupite problematično kada lido "Bad Stich" nije otvoren.

Сазнајте више

Strandbad Maiernigg

Место за роњење нуди лепу башту за вежбање узгона. Постоје две платформе, неки чворови, потопљени аутомобил и нешто вегетације.

Сазнајте више

Maria Loretto, Wörthersee

У ексклузивном купалишту Лоретто у Клагенфурт ам Вортхерсее налази се ронилачки центар. Постоје вештачка опрема као што су кочије, игралишта за контролу пловности, стабла дрвећа и платформа за вежбање на дубини од 3,5 м.

Сазнајте више

Cap Wörth Pool

Базен за обуку за часове вежби. Величина 8к13 и 2,2м дубине. Идеалан за све базенске јединице почетничких програма и за тренинге за даље образовање. Температура воде је око 30 степени Целзијуса.

Сазнајте више

Hallenbad Klagenfurt

Zatvoreni bazen Klagenfurt nudi mogućnosti za trening sa dubinom bazena do 3,4 metara. Ovde se odvijaju treninzi ronjenja i treninzi za oslobađanje. Zahtev za ulazak u ronilačku radnju Klagenfurt.

Сазнајте више