Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Black Pearl Cove

Ова локација се налази на језеру Алан Хенри у Џастисбургу, Тексас. До њега је потребан чамац, а већини ће бити потребно мокро одело од 5 мм или 7 мм или суво одело испод термоклина.

Сазнајте више

Ronnie’s Cove

Ронние'с Цове, део језера Алан Хенри у Тексасу, нуди мало бољу видљивост од осталих области на језеру. Локално становништво још увек истражује језеро у потрази за потенцијалним местима за роњење. До ове увале се долази само чамцем.

Сазнајте више

Valhalla Missile Silo

Ова ронилачка локација је у приватном власништву и изнајмљује се званичним ронилачким групама са њихове веб странице. Само прогуглај. Предложите добру физичку кондицију јер има много степеница доле.

Сазнајте више

Lake Stamford, The Anchor

Jezero Stamford, rezervoar koji je formirala brana Stamford, nalazi se 10 milja severoistočno od Stamforda u Teksasu, u jugoistočnom okrugu Haskel. Jezero je imalo skladišni kapacitet 1999. Zbog sedimentacije, procenjeni kapacitet od 2013.

Сазнајте више

Possum Kingdom State Park

Државни парк Поссум Кингдом налази се на језеру Поссум Кингдом у округу Пало Пинто, Тексас, САД, који је изграђен 1940-их од стране Цивилног конзерваторског корпуса и лежи у планинама Пало Пинто и долини реке Бразос у Тексасу.

Сазнајте више

Lake Elmer Thomas Dam

Ово ронилачко место, заједно са акваријумом Медицине Парк и центром за природу, је добро место за упознавање и упознавање слатководног морског живота у Јужној Оклахоме. Погледајте зашто годинама рониоци који желе да науче више о заштити природних станишта за слатководни живот долазе овде да роне.

Сазнајте више

Bottomless Lakes Park

Државни парк Боттомлесс Лакес налази се у америчкој држави Нови Мексико, који се налази дуж реке Пекос, око 15 миља југоисточно од Розвела. Основан 1933. године, био је то први државни парк у Новом Мексику.

Сазнајте више

Wheeler Branch Park

Вотер Дистрицт округа Сомервелл отворио је Вхеелер Бранцх Парк 7. августа 2010. Парк има рампу за чамце са плутајућим доком, плажу која такође има своје острво за плутајуће пристаниште, јавне тоалете, наткривене просторе за пикник и велики павиљон.

Сазнајте више

Balmorhea State Park

Уроните у кристално чисту воду највећег базена на свету који се напаја из извора. Пливајте, роните или се само опустите испод дрвећа у овом историјском парку у сушном западном Тексасу. Цео парк ће бити затворен 3. септембра 2019. ради поправке и постављања септичког система. Предвиђени датум за поновно отварање је март 2020

Сазнајте више

La Junta Dive Site

Kamp La Junta se nalazi na kilometar reke Gvadalupe gde kamperi uče osnove gnjuranja i ronjenja. Ovaj deo reke varira u dubini od samo nekoliko metara do blizu 20 stopa.

Сазнајте више