Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Andrea II (22)

Лако доступна локација за роњење на обали са хладовином и паркингом недалеко од улазне тачке. Ово је велико место за роњење, тако да се овде никада не осећа гужва.

Сазнајте више

Литица се сматра једним од најбољих места за роњење на Бонаиреу за макро фотографију. Још једно роњење на обалу са лаким уласком на ову локацију не разочарава јер има зид који се протеже дуж леве стране места за роњење који се спушта на преко 22 метра.

Сазнајте више

Nalazi se u Hamlet Oasis južno od Dive Friends Hamlet prodavnice. Obeležena iglom. Može se uneti sa cliff ronilačke lokacije (Hamlet Dive Friends) ili sa lokacije za ronjenje La Machaca (Kapetan Don's).

Сазнајте више

Captain Don’s Habitat

Капетан Дон'с Хабитат је једно од најпознатијих ронилачких одмаралишта у Бонаиру. Кућни гребен који се налази одмах од одмаралишта је веома популарно и лако доступно место за роњење са здравим системом гребена и мноштвом морског живота. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више

Oil Slick Leap (20)

Ово ронилачко место је лако доступно роњење на обали одмах изван центра града. Постоји последњи за лак улазак и излазак из воде. Изузетно лака ронилачка локација за навигацију и одлична за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Једно од најпопуларнијих ронилачких локација у целом Бонаиреу, Бадијев гребен је веома лако доступно роњење са обале савршено за почетнике до искусне рониоце. Налази се одмах поред популарног Будди'с Диве Ресорта и њихов је кућни гребен.

Сазнајте више

Мали мол пролази дуж северног дела овог ронилачког места где се крије мноштво риба попут хоботница, ракова, јастога, итд. Лако доступно роњење на обали погодно за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Front Porche

Фронт Порцхе је место за роњење доступно на обали које није добро познато по свом изванредном гребену, али по остацима. Локалитет је препун челичних цеви, делова олупине и старе машинерије. Ова занимљива мешавина вештачког гребена привлачи широк спектар морског живота.

Сазнајте више

Weber’s Joy (17)

Налази се у „Вештичјој колиби“. Добар паркинг и лак улаз са камене стазе и преко пешчане плаже. Добро заклоњен. Одличан сајт са макроима. Пуно сунђера.

Сазнајте више

Something Special (32)

Ова локација за роњење оправдава своје име: Нешто посебно јер је управо то. Невероватна количина биодиверзитета назива овај гребен домом; испуњена је невероватном мешавином тврдих и меких корала. Пешчане области имају одбачени шут који делује као фантастичан вештачки гребен.

Сазнајте више