Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

One Tree Bay

Овај мали заштићени залив северно од главног острва нуди заштићено подручје када дува јужни ветар; прелепо роњење за сваки ниво.

Сазнајте више

Batu Malang

Једно од најпознатијих места у Тиоману, само име потиче од чудне формације стене која виси изнад, али не додирује воду. Ово је прилично плитко роњење са невероватном разноликошћу корала и морског живота.

Сазнајте више

Chebeh East

Овде постоји велика стена изнад и испод воде; Острво Цхебех је једно од наших омиљених места за роњење јер је подводни пејзаж прелеп са пуно чудних стеновитих конструкција, шумама тврдих и меких корала и неколико подручја која пливају пуна стаклених риба. И

Сазнајте више

Chebeh West Deep

Pulau Chebeh je krem useva kada je reč o ronilačkim mestima oko Pulau Tiomana. Smešten na oko 30-40 minuta vožnje brzim brodom severno od glavnog Pulau Tiomana, nenaseljeni Pulau Čebeh nudi netaknute grebene koji se protežu znatno ispod 30 metara. Struje su obično jake ovde i ronjenje je uobičajeno.

Сазнајте више

Last Frontier

Лако место за роњење, али може имати прилично јаку струју. Пратите мали залив северно од острва да бисте открили под од стоног корала и зид од тврдог корала.

Сазнајте више

Soyak Wreck

Испред Саланга, у најдубљем делу острва Сојак, налазе се две дрвене олупине прекривене меким и тврдим коралима. Морате имати сертификат дубоког рониоца.

Сазнајте више

Soyak Island

Испред Саланга, ово мало острво је идеално ако волите нудибране и подводне пејзаже. Много стена нуди уточиште десетинама различитих врста риба.

Сазнајте више

Salang Jetty

Можда звучи изненађујуће, али наш пристан је постао невероватно место за роњење. Са крхотинама које људи бацају преко даске и преко пристаништа изграђен је вештачки гребен који привлачи обиље морског живота. Јата младих риба овде траже сигурност, али ловци су увек ту.

Сазнајте више

Pulau Labas

Ова локација се налази недалеко од острва Тиоман и изгледа као швајцарски сир. Стене и громаде на овом месту стварају безбројне пролазе и кањоне. Могу се видети многе нудибране и младе рибе, као и корњаче и црне ајкуле.

Сазнајте више

Tiger Reef

Ова прелепа стенска формација у средини два мала острва прекривена је углавном меким коралима. Струја понекад може бити прилично јака, привлачећи много морског живота.

Сазнајте више