Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више

Don Pedro (Wreck)

Дон Педро је урањање са много могућности у зависности од курса који треба да се полаже. На излазу из луке Ибица, то је највећа ронилачка олупина Медитерана. Зароните за напредне и стручне нивое.

Сазнајте више

Dau Petit

Мала коцкица је роњење са много могућности у зависности од курса који треба да се узме. На изласку из луке Ибица, то је мала стена где морска разноликост експлодира у боји. Једно од најлепших роњења у погледу пејзажа и морског живота на целој Ибици.

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

Lladó Sur

Веома забавно место за роњење кроз тај прелепи тунел који прелази острво с једне стране на другу. Погодно за све нивое јер можете обићи острво на 10 метара или 36 метара

Сазнајте више

Bajo Llado Norte

Na 10 minuta vožnje od luke Ibica, nalazite ostrvo Lladó Norte. Na oko 50 metara od njenog istočnog ugla, nalazi se podvodna planina koja dolazi od dubine od 26 metara do dubine od 15 metara.

Сазнајте више

Cala Llonga Cave

Приступ овој пећини Цала Ллонга је кроз широки отвор који се налази између 4 и 9 метара дубине. Када се уђе, могуће је попети се на површину воде где се ствара ваздушни мехур

Сазнајте више

La Plataforma de la Marinana

Место за роњење унутар морског резервата Ес Фреус. Ова фарма рибе потонула је услед олује 1997. године, а њени шестоугаони облици чине ово роњење местом сличним виђењу брода из Ратова звезда Стивена Спилберга

Сазнајте више

Es Banc

Samo kratka 10-minutna plovidba od Es Banca je jedno od naših omiljenih ronilačkih mesta u okviru morskog rezervata Formentera. Maksimalna dubina od 20 metara sa prosečnom dubinom od 15 metara. Obično pratimo zid na ovom ronjenju gde nailazimo na mali luk sa mnogo života.

Сазнајте више

Cala Moli

Цала Моли је једно од ретких или јединих роњења на острву које се може удобно обавити са обале, а налази се на истоименој плажи. Погодно за све нивое

Сазнајте више