Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Maze

Јединствени канал налик лавиринту који овај сајт чини посебним. Просечна дубина од 40 стопа, горњи део гребена је нешто плићи на 15 стопа. После плутаче пешчано дно се отвара у дубину.

Сазнајте више

The Pinnacle

Пиннацле се налази према источном делу луке Корњача на северној страни острва. Врх гребена је на око 15-20 стопа (4,5м-6м) и ако зароните даље од зида можете истражити неколико занимљивих плитких канала.

Сазнајте више

Дуппи Ватерс је роњење са северног зида у Корњачиној луци. Само кратко препливајте плитки гребен на врху док се дно не отвори испод вас! Зид се спушта до дубине од 40 метара.

Сазнајте више

Willy’s Hole

Nalazi se u luci Kornjaиa. Vilina rupa je odmah pored lavirinta i poznata je pored pećine/pećine na oko 24 metra. Nije teљko ronjenje, ali dublje dubine su moguжe.

Сазнајте више

Smešten u luci Kornjača ovaj sajt odgovara opisu. Otkotrljaš se sa broda i preplivaš do zida... Gledajući dole spušta se na minimum 50 metara i verovatno mnogo dalje.

Сазнајте више

Смештен на северној страни острва, око 55 минута од ронилачких центара, ово место је познато по масивним зидовима који досежу преко 140 стопа. Погледајте пешчане делове на 30 стопа за прелепе локације.

Сазнајте више

Blackish Point

С обзиром да је добио име због велике популације црних група које су се дружиле у овој области, нажалост више нису овде. Налази се око 45 минута од главног чворишта.

Сазнајте више

Don Quickset

Цоол место за роњење са доста структуре и пешчаних канала. Није тако шарено као на неким сајтовима. Нема привезивања, тако да је ваша опција зарон у дрифту. Мање од 30м максималне дубине.

Сазнајте више

Spotted Bay

Споттед Баи је плиће роњење са северне стране. Гребен је усидрен у плићем пешчаном подручју, али води до мање дефинисаног зида од других места у Туртле Харбору. Други зид је даље, али морате пливати даље од главног зида.

Сазнајте више

Oko 20 minuta zapadno od glavne luke Utila, naжi жete Medlin. Ovo ronilašte je zapadno od plaže Džek Nil i identifikovano je po prelepim plitkim belim peščanim oblastima i nežno splasnutim peščanim dnom.

Сазнајте више