Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Плажа Лос Кристијанос је одлично место за обуку са својим пешчаним улазом и пешчаним дном. Иако видљивост може постати прилично лоша, то је чини још бољом за тренажне зароне при слабој видљивости. Како је раније била рибарска лука, у води можете пронаћи неке „историјске“ ствари које привлаче морски живот.

Сазнајте више

Место за роњење само чамцем, веома је популарно за све нивое јер је лако пронаћи корњаче. Идеално за сноркелинг и тренинг. Висока сезона може ронити около.

Сазнајте више

Позната је и као пећина мора. Може бити мало тешко у зависности од струје и видљивости. Да бисте дошли до места за роњење, морате чамцем. Могућност израде Фулл Цаве.

Сазнајте више

Погодно за све нивое и са веома лепим стеновитим пејзажима у овом роњењу, уживаћемо у типичним подводним вулканским пејзажима Тенерифа.

Сазнајте више

Прелепа олупина у дубокој води. Пажња са струјом, може заиста тешко заронити. Видљивост је око 20 метара током целе године.

Сазнајте више

Два бродска олупина испред Пуерто Цолона, само пет минута од луке, погодна за све нивое. Доступна је само са чамца.

Сазнајте више

Класично роњење на југу Тенерифа. Не можете то пропустити. Остаци цементног теретњака чекају нас на овом фантастичном зарону пуном атлантских маринаца уживо

Сазнајте више

Леп роњење у пећини са улазом и излазом погодно за све нивое рониоца. Међутим, обратите пажњу на струје, које су обично прилично јаке у овој области.

Сазнајте више

Апсолутно невероватно место за роњење, прелепа платформа у боји и бистра вода на овом месту. Мало далеко од луке. Потребан је чамац да бисте добили место за роњење.

Сазнајте више

Спектакуларно роњење у близини луке, само 5 минута од овога. Обратите пажњу на своје физичко стање у случају јаких струјања и таласа.

Сазнајте више