Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cook Island - North Wall

„Куково острво“ је познато као морски резерват и дом је широког спектра морског живота и морских птица које се размножавају. Острво Кук пружа одличну прилику да посетите заштићено подручје и сведочите зашто многи воле ово посебно место. Максимална дубина овде је 13 м.

Сазнајте више

Tweed River

Твеед Ривер је одлична локација за рониоце почетнике, Твеед Хеадс се налази у улици Цорал Стреет, Твеед Хеадс. Место роњења има лак приступ бетонским степеницама до улазне тачке. као и опција на плажи за роњење у дрифту. Веома леп сајт. Вис је одличан зими и плима.

Сазнајте више

Wonder Reef On The Gold Coast

Čudesni greben je prvi umetnički dizajnirani greben na svetu koji se sastoji od 9 prelepih individualnih grebenskih spirala. Svaki greben je usidren u morskom dnu i kreće se sa energijom okeana kao džinovska kelp šuma.

Сазнајте више

Gold Coast Offshore

Десет минута од обале од Златне обале је отворена вода погодна за обуку и курсеве роњења. Дубина дна је око 40 метара.

Сазнајте више

Gold Coast Seaway

Seaway je najpopularnije mesto ronjenja na obali u Kvinslendu i nalazi se na ušću reke Nerang u Sautportu. Postoji nekoliko različitih oblasti koje se mogu roniti na Morskoj obali, a oblast Kratka cev i peščana cev su najpopularnije i najlakši za pristup.

Сазнајте више

Wave Break Island

Острво Ваве Бреак нуди савршену локацију и услове са око 450 врста риба које можете срести! Било да сте квалификовани ронилац или сте први пут у води, ваш искусни водич гарантује професионално, безбедно и забавно искуство.

Сазнајте више

Julian Rocks - Split Bommie

Велики разбацани бомби са јединственом пукотином, ово место је погодно за већину нивоа роњења и досеже до 15 м дубине. Ова локација пружа сјајно роњење током целе године са мноштвом великих и малих створења.

Сазнајте више

Julian Rocks - Cod Hole

Невероватно место за роњење за искусне рониоце! Рупа бакалара је мала подводна пећина која се налази на северном врху и отвара се на приближно 15 м дубине, а затим се спушта на дубину од 21 м.

Сазнајте више

Julian Rocks - Hugos Trench

Макро рај! Са чистим зидовима са обе стране од вас, очекујте да ћете наићи на низ малих и дивних створења као што су гологранци, шпански плесачи, ракови и шкампи богомољке.

Сазнајте више

Julian Rocks - Needles

Неедлес се налази на јужном крају Јулиан Роцкс и састоји се од великих бомби које се протежу до малих дубина. Струје и плитке дубине од 5-15 м овде значе да има много тога да се види током целе године.

Сазнајте више