Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Petrie’s Pillar (24)

Ovo mesto duguje svoje ime stubu koji je kapetan Don nazvao po prijatelju kao svadbeni poklon. Ronilački pogled veoma liči na Andrea I i Andreu II.

Сазнајте више

Hamlet

Nalazi se u Hamlet Oasis južno od Dive Friends Hamlet prodavnice. Obeležena iglom. Može se uneti sa cliff ronilačke lokacije (Hamlet Dive Friends) ili sa lokacije za ronjenje La Machaca (Kapetan Don's).

Сазнајте више

Cliff (28)

Литица се сматра једним од најбољих места за роњење на Бонаиреу за макро фотографију. Још једно роњење на обалу са лаким уласком на ову локацију не разочарава јер има зид који се протеже дуж леве стране места за роњење који се спушта на преко 22 метра.

Сазнајте више

Andrea I (23)

Непосредно низ плажу од свог сестринског места, Андреа ИИ, Андреа И је најпознатији по својим прелепим коралним формацијама са плочастих корала које овај гребен називају домом. Лако доступно са обале, ово је роњење на плитком гребену и одлично је за роњење и почетнике.

Сазнајте више

Captain Don’s Habitat

Капетан Дон'с Хабитат је једно од најпознатијих ронилачких одмаралишта у Бонаиру. Кућни гребен који се налази одмах од одмаралишта је веома популарно и лако доступно место за роњење са здравим системом гребена и мноштвом морског живота. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више

Reef Scientifico (28)

Ovo mesto je dobilo ime po istraživanju koje je ovde urađeno o rastu korala na specijalno dizajniranim mrežama. Takođe je lepo za noćno ronjenje ili gnjuranje avanture.

Сазнајте више

La Machaca (27)

La Machaca je olupina, 30 metara pliva sa pristaništa pokrivenog grebena kapetana Dona, tako da vam treba dozvola da zaronite tamo. Olupina se nalazi na dubini od 14 metara, ako pratite konopac naići ćete na drugu olupinu, remorkera Hespera.

Сазнајте више

Buddy’s Reef (29)

Једно од најпопуларнијих ронилачких локација у целом Бонаиреу, Бадијев гребен је веома лако доступно роњење са обале савршено за почетнике до искусне рониоце. Налази се одмах поред популарног Будди'с Диве Ресорта и њихов је кућни гребен.

Сазнајте више

Andrea II (22)

Лако доступна локација за роњење на обали са хладовином и паркингом недалеко од улазне тачке. Ово је велико место за роњење, тако да се овде никада не осећа гужва.

Сазнајте више

Bari’s Reef (30)

Мали мол пролази дуж северног дела овог ронилачког места где се крије мноштво риба попут хоботница, ракова, јастога, итд. Лако доступно роњење на обали погодно за све нивое ронилаца.

Сазнајте више