Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Baung Penyu Conservation Site

Ovo mesto za konzervaciju je prvobitno napravio Livingseas sredinom 2019. Stari greben je uništen pre mnogo godina, a ostalo je samo ruševine korala. Stvaranjem metalne konstrukcije i pričvršćivanja korala na njih, greben je ponovo počeo da raste, a morski život se vraća.

Сазнајте више

LivingSeas Coral Restoration Area

ovo je mesto za projekat restauracije Koralnog grebena Livingseas. nalazi se na mestu baong penyu / kornjačinog vrata, odmah pored obale padang bai

Сазнајте више

Комбинација коралног гребена са пешчаним рушевинама који формирају дугу падину и сусрећу се са зидом на крају роњења. Зид се уздиже са дубине од 25 метара до 3 метра испод површине. Обично се роњење завршава у заливу плаве лагуне са меким коралним формацијама на дубини од 5 метара.

Сазнајте више

Ово је бели пешчани залив са чистом водом са здравим коралима на ивици, праћеном рушевином. Неке бомбе долазе да украсе залив. Далеко од плаже, пешчано дно почиње да опада ка дубини од више од 20 метара где се налази неколико станица за чишћење.

Сазнајте више

Ронилиште се налази испод напуштеног пристаништа изграђеног 2006. године. Стубови мола већ су прекривени великим морским лепезама које улепшавају место за роњење. Пешчано дно такође има неке ствари бачене тамо као што су аутомобилске гуме, конзерве и ципеле које су савршене домове за неке јединствене рибе.

Сазнајте више

Равно подручје богато меким коралима помешаним са тврдим коралима, савршено станиште за разне морске рибе. Најбољи раст корала је од 5 до 15 метара, а затим следи пешчано подручје где се могу наћи јединствене врсте гологранаца.

Сазнајте више

Gili Mimpang, Candidasa

Спојени пинакул и западна страна имају нагнуте корале који досежу пешчано дно до више од 20 метара. На месту роњења струја има тенденцију да буде средња до јака. Код последњег врха, са друге стране, налази се зид који понекад има јаку струју.

Сазнајте више

Ова локација има велике громаде које стварају препусте и тунеле у дубини од 5 до 12 метара, праћене падином која се са једне стране сусреће са песком на 35 метара и стрмим зидом који досеже више од 40 метара.

Сазнајте више

Ова страна се налази на малом острву окруженом стеновитим зидовима који досежу више од 40 метара дубине. На источном зиду острва налази се пећина. Капија пећине је на дубини од 12 метара и омиљени је део овог ронилачког места.

Сазнајте више

СД Поинт је скраћеница за 'Секолах Дасар' или основну школу. То је вероватно најразноврснија колекција корала на Балију. Пошто је дно нагиба полице паралелно дуж покривача плаже са обилним коралима, ово место чини одличним за активности Дрифт Диве-а. Повремено би струја могла бити веома јака.

Сазнајте више