Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Piscine

Оно што ће вам искочити када стигнете на ово место је кристално чиста вода и тиркизно плава свуда. Поздравља вас прелепо плитко пешчано подручје за учење. Три могућа курса почињу са истог места, то је оно што је магично на овом сајту.

Сазнајте више

Bouée Anticyclonique

Боуее Антицицлоникуе је НАЈБОЉИ део Националног парка Гвадалупе. Спуштајући се од 10 до 45 м дубине, не смете се плашити висине. Овде се налазе и различити топли извори из вулкана Монтсеррат. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више

Le Jardin de Corail

Добродошли на најпознатије место у Националном парку Гвадалупе и његовом резервату Кусто. Испод чамца чека вас прави корални врт свих боја. На 12м, статуа команданта Кустоа постављена је на песак крајем 2000-их.

Сазнајте више

Pigeon Island

Ово ронилачко место је погодно за све, од основних ронилаца до ронилаца специјализованих за дубинско роњење, са могућношћу роњења на платоу од неколико метара, али и са стрмим спуштањем до зоне од 40 метара.

Сазнајте више

Pointe Barracuda

Искусни рониоци ће моћи да роне дуж спуста, иако је зона од 15 - 25 метара и даље идеално место за упознавање паламиди, баракуда, диодона, риба окидача, корњача и других риба анђела, јастога и хирурга.

Сазнајте више

Tour du Petit Ilet

Обилазак малог острва може се обавити са 2 различита ронилачка места: Базен или Корални врт. Ово роњење се може обавити на различитим дубинама на спусту који се спушта до 40 метара. Почетници, као и искусни рониоци, могу потпуно безбедно ронити ову локацију.

Сазнајте више

Pointe Carangue

Царангуе Поинт се налази између 2 ронилачка места. До ње се може доћи из базена или кораљних башта, а просечно је 10 до 30 метара. Постоји умерена до јака струја. Када је јака, препоручљиво је да легнете на земљу и посматрате метлу великих очију.

Сазнајте више

Epave du Gustavia (Wreck)

Овај теретњак са пешчаним сатом од 49 м са око 7,50 м поринут је 1953. године под именом ГЕОЦЕАНИКУЕ и преименован у ГУСТАВИА 1982. Након темељног чишћења, потопљен је као вештачки гребен 1991. године, око 1 миљу од пешчане стене Боурелланте, на десној стени Малендуре. .

Сазнајте више

Pointe Malendure

Бисер Малендуре. Само помените име овог сајта локалном инструктору и видите пламен у њиховим очима. Ово је могуће направити дрифт роњење према Јапанском врту или Ансе Негрессе.

Сазнајте више

Epave Franjack, wreck

Овај теретњак са пешчаним сатом, дубок 50 м, изграђен је у Данској 1958. године. Отпловио је до Копенхагена, а затим до Ла Роцхелле-а 70-их година. Фрањацк лежи равно на својој кобилици на пешчаном дну на 24 м у добром општем стању осим предње кабине која је срушена.

Сазнајте више