Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Teos Corner

Теос Цорнер, на југозападу Сıгацıка, удаљен је 10 минута од ронилачких центара. Ово место се налази тачно на углу древног града 'ТЕОС'.

Сазнајте више

Lego Hill

Теос Цорнер на југозападу Сıгацıка, 10 минута удаљен од ронилачких центара. Ова тачка је буквално на углу древног града 'ТЕОС'.

Сазнајте више

Telgraf Bay

Смештен на југозападу Сигаџика, 7 минута удаљен од ронилачких центара, ова тачка је место за роњење које угошћује све врсте риба. Савршено место за рониоце са сертификатима на отвореном за стицање искуства, такође неопходно за рониоце који се баве фотографијом.

Сазнајте више

Teos Kanyon Chimney

Кањон Теос на југозападу Сıгацıка, 10 минута удаљен од ронилачког центра. Кањон у којем ронилац може пронаћи све што жели да види. То је место где сви подводни фотографи, искусни и неискусни, највише желе да роне. Осим што је отворен за све врсте изненађења као што су орао или туна.

Сазнајте више

Seferihisar

Посебно због плитког улаза за основну обуку, његова заштићена структура ствара предност за кандидате у пробним роњењима. Минимизира губитак времена због своје близине луци.

Сазнајте више

Sharp fin freediving : Confined Water

Лак приступ са плаже. Бистра плава вода са танким песком, без камења или морских јежева. Супер идеално за затворене сесије/сесије у базену. Углавном мирно током целог лета.

Сазнајте више

Küçük Ada Orta Parkur

Нуди могућност роњења са зида, почевши од предњег дела острва Карабурун Куцук и држећи зид на десној страни. Простире се од малих дубина до 25 метара. Завршни део роњења је завршен са равном платформом.

Сазнајте више

Alaybey Batigi

Трајект Алаибеи је место за роњење које је постало вештачки гребен и гнезди се за многа створења. Јата Леер су била дом краљевских риба и јата деверика. Добро погледајте конопце, виде се јаја лигње.

Сазнајте више

Pythagorio Beach Notos

100 metara od Centra za ronjenje. Maksimalna dubina 6 metara. Ovaj sajt je idealan za Try Dives, Scuba Review i Open Water Lesson Dives. Ulazimo sa obale.

Сазнајте више

Pythagorio, Harbour

Ova ronjenja se koriste samo van sezone. Nalazi se sa južne strane lučkog zida i može se ubrzati automobilom. Maksimalna dubina je 12 metara, sa lepim formacijama stena. Agood mesto za Try ronjenje i lekcije.

Сазнајте више