Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Doran Beach

Lak ulaz na plažu vodi do velikog peščanog zaliva. Duž južne strane plaže nalazi se kameni mlaznjak, koji generalno ima dosta ribara. Područje je generalno zaštićeno oblandama, tako da je porast obično minimalan. Vidljivost često nije sjajna. Struje su generalno blage. Kloni se brodskog kanala.

Сазнајте више

Fort Ross

Улазак на плажу може учинити ову локацију незгодном ако талас долази из погрешног смера. Када уђете у воду, постоји неколико опција. На северозападу можете пронаћи низ врхова и остатке старе олупине (нема шта да се пробије). На југу ћете наћи низ стенских зидова.

Сазнајте више

Timber Cove Boat Landing

Ово место за роњење је доступно преко кампа Тимбер Цове и пристајања за чамац где ћете морати да платите дневну накнаду осим ако не останете у кампу.

Сазнајте више

Stillwater Cove

Благи приступ плажи у југозападну увалу. Обично заштићен од северних таласа. 250-300 јарди велике стене са окружењем у облику зида који се спушта +50 стопа. Паркинг за истовар који се налази на улазу у увалу, паркирајте у подручју кампа Стиллватер Цове за дневно коришћење. На плажи се налазе тоалети, столови за пикник, роштиљ.

Сазнајте више

Monterey Bay

Цео залив Монтереј се сматра морским уточиштем и привлачи хиљаде ронилаца сваке године из целог света. Ронилачка места су разбацана дуж залива са доста места за лаки улазак за новије рониоце и дубљих вода близу обале за искусније рониоце.

Сазнајте више

Gerstle Cove State Park

Uvala Gerstle se nalazi u okviru Državnog parka Solt Point na oko 45 minuta od Dženera, CA. Uvala je stenovita plaža sa prostorom za utovar odmah iznad. Svi automobili moraju da se parkiraju na parkingu. Sezonski održavano kupatilo i tuš sadržaji takođe se nalaze u samom objektu. Naknade za dnevnu upotrebu Državnog parka važe za sve posetioce

Сазнајте више

Aumentos Pinnacle

Највиша тачка Аументос Пиннацлеа је око 40 стопа. Стена на морској страни је стрм, гранитни зид који се вертикално спушта на око 60 стопа, а затим спорије на 80 до 85 стопа. Са приобалне стране гребен се спушта у корацима до 50 до 55 стопа и остаје на овој дубини све док се не наиђе на гребен Чејс.

Сазнајте више

Otter Cove

Lak ulazak na obalu. Može da bude grubo ako otok dolazi iz pogrešnog pravca. Mnogo kelpa pravo sa plaћe. Laka navigacija napolju i nazad, i jednom u kelpu je lepo trčati po ivicama.

Сазнајте више

Lovers Point

Леп улаз у песак који води до углавном заштићеног места за роњење. Право са плаже, трчаћете преко гребена стена са обиљем рибљег света. На северу ћете видети врхунце. Дубина је умерена за цео сајт.

Сазнајте више

Sunrise Recreation Area

Tek što uđete na kapiju jezera Daglas blvd Folsom sa desne strane naći ćete zgradu sa plavim metalnim krovom. Kada krenete ka vodi primetićete da su blokirali i prostor za plivanje. Vis je tu 5-10 stopa i nema struje. Odlično mesto za proveru opreme.

Сазнајте више