Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sunset House Reef

Сунсет Хоусе Рееф је најпопуларније место за роњење на свим Кајманским острвима. Ово је роњење са обале у свом најбољем издању са толико тога да се види у плиткој чистој води, то је невероватно роњење и за рониоце и за рониоце.

Сазнајте више

Armchair Reef

Dno linije usidrenja je 35 ft. Ovo mesto ronjenja je puno šarenog grebena oko ivica mini zida. Maksimalna dubina može dostići 70ft gde možete videti lepe masivne sunđere.

Сазнајте више

Devil’s Grotto North

Смештен у близини Џорџтауна, Девилс Гротто је популарно место за роњење међу почетницима, као и средњим роњеницима. Ђавоља пећина има масивне огромне кораљне главе са отвореним димњацима и пролазима испуњеним тарпоном, рибом папагајем, баракудом и јатама сребра.

Сазнајте више

Smith Cove

Do broda se može stići brodom ili sa obale. Dno igle je 32ft. Ovo ronilačno mesto ima strukturu tipa mini zida sa dosta peska oko masivnih koralnih glava, pa čak i jedan mali luk da pliva u blizini linije usidrenja.

Сазнајте више

Eagle Ray Rock

Smešteni na ivici velikog zida su masivne koralne glave i peščano dno sa nekoliko kanjona načina da se pronjuva na dnu linije usidrenja.

Сазнајте више

Disneyworld

Dve masivne koralne glave se nalaze zapadno od linije usidrenja na sred peska. Tamne mrlje se mogu videti sa površine. Na dnu linije usidrenja naći ćete tvrdo raspon koji se proteže prema obali i mini zid paralelno sa obalom.

Сазнајте више

Balboa (Wreck)

Ostaci ovog smrskanog skeleta olupine broda 375ft potonuli su 1932. Zbog svoje lokacije u glavnoj luci Džordžtaun je dignut u vazduh i potonuo kako bi omogućio kontejnerskim brodovima da nisu prošli iznad olupine. Ovoj lokaciji za ronjenje je potrebna dozvola od lučkog obezbeđenja da bi je ronila.

Сазнајте више

Black Forest - Grand Cayman

Smeštene na ivici otpuštanja su masivne koralne glave, sa nagibom peščanog dna do ispadanja. Veliki kanjon načini da plivate okolo i istražujete.

Сазнајте више

Christina's Wall

Ovaj opis ronilačkih lokacija je u izradi i uskoro će biti dodat kratak opis sa svim detaljima ronjenja, ostanite uz nas za više informacija uskoro.

Сазнајте више

Gary’s Wall

Ako volite duboko ovo je vaše mesto sa iglom za usidrenje počevši od 82 ft i štipaljnom kapljice zida sa prenaglašavanje koralnih formacija duž vrha i peščanih kanala između prstiju.

Сазнајте више