Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Swanpool Beach

Плажа Свонпул је постепена пешчана падина са стеновитим гребеном од алги са леве и десне стране. Максимална дубина од 6 м у време плиме, тако да је идеално за почетни ниво тренинга.

Сазнајте више

Silver Steps

Још једно популарно роњење са обале, Сребрне степенице је пространи стеновити гребен јаруга са пешчаним мрљама између. Најбоље је ронити током плиме када можете пронаћи до 11 м. Веома сликовит роњење где можете пронаћи и тешко спашене остатке 5 немачких подморница из Првог светског рата, укључујући УБ86 и УБ112.

Сазнајте више

Портхкеррис је популарна локација са ронилачким центром на лицу места који нуди чартере чамаца, пуњење ваздуха, продавнице и кафић Портхкеррис Беацх. Портхкеррис је такође одлична локација за рониоце и рониоце на дах. Делфини, фоке и у право доба године китови и ајкуле пехари су све пчеле виђене у заливу.

Сазнајте више

Porthoustock

Porthoustock je postepeno kosina na obali sa maksimalnom dubinom od 10 metara. Sa lučkim zidom levo i grebenom desno i šljaštećim/peščanim podom između, to omogućava veliku raznovrsnost morskog života. Takođe idealno mesto za obuku ronilaca na nivou ulaza.

Сазнајте више

The Mohegan (Wreck)

На десет минута вожње од Портхкерриса налази се Мохеган. Луксузни брод од 482 стопе, бруто тонаже 6.889, са четири јарбола, са једним левкамом који је потонуо у мистериозним околностима након што је ударио у Манацлес 1898. Мохеган треба да се зарони при слабој плими или слабој плими.

Сазнајте више

Цартерс Роцк је доступан само чамцем и представља плитак, стеновити гребен алге са максималном дубином од 10 м. Келп се протеже дуж камене падине до око 7 м где се затим претвара у бело пешчано дно. Још једна добра локација за почетну обуку ронилаца.

Сазнајте више

Seal Cove

Сеал Цове, такође познат као Цхицк Роцк, је локација до које се може доћи само чамцем. То је место за извлачење сивих фока и једно од наших најпопуларнијих места међу рониоцима. Имајте на уму да се ова локација може ронити само у време плиме како би се ограничило узнемиравање фока.

Сазнајте више

Goose Rock je kelp/rocky greben do kojeg se može doći samo brodom. Idealno mesto za obuku na nivou ulaza pošto je maksimalna dubina između 8-10m. Za iskusnijeg ronioca, male pećine i više dubine mogu se naći na zapadnoj strani stene.

Сазнајте више

Dive Newquay

Добродошли у Диве Невкуаи, са седиштем у срцу Невкуаиа. Наш ССИ Диамонд ронилачки центар има низ најновије ронилачке опреме, отвореног и затвореног круга. Наши садржаји на лицу места укључују учионицу и грејани базен од 4м. Налазимо се 1 миљу од луке Невкуаи, што нас ставља на савршену локацију за обуку ронилаца.

Сазнајте више

Мали Фистрал се налази на западној страни Тован Хеадланда и представља плитки гребен са пешчаним дном - савршен за почетни ниво тренинга и роњење. Могу се наћи неке занимљиве формације стена и пливачки пролази.

Сазнајте више