Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Black Forest

Стрма падина која се сматра једним од места за роњење које морате видети у овој области. Огромна шума црног корала практично се не види на другим местима широм света.

Сазнајте више

Turtle Point

Балицасаг је једно од најпознатијих маринских светилишта на Филипинима. Ова локација је главни разлог зашто људи одлазе на острво Балицасаг, где се окупља велики број морских корњача.

Сазнајте више

Gak-Ang

Прекрасан зидни роњење који се налази са коралним вртовима и потом зидом дубине између 25-40 метара. Обично се изводи као зарон са банца чамаца, струје могу варирати од благих до прилично јаких у зависности од плиме.

Сазнајте више

Doljo Point

Ово ронилачко место налази се у Барангај Дољоу, најсеверозападнијој тачки и крајњем врху острва Панглао. Ово је прелепо роњење са зида са огромним количинама корала и одличним макро привиђањима.

Сазнајте више

Alona Reef

Роњење на олупини локално названо Хагабат Олупина или Олупина Бохол Диверс. Обично почиње спуштањем низ линију близу зида, а затим низ падину до олупине. Врх олупине је на 28М, а прамац олупине је на 37М.

Сазнајте више

Arco Point

Роњење на зиду са добром видљивошћу и средњом до јаком струјом. Дивно место за напредне и почетнике рониоце. Ово место ће вам олакшати роњење са зида.

Сазнајте више

Sunken Island, Pamilacan

Ovo ronilašte je potopljeno ostrvo smešteno usred okeana između plaže Alona i ostrva Pamilakan. Vrh ostrva je na 10M i nagib na dubini od 30M.

Сазнајте више

Caceres South

Јужна страна гребена Цацерес дубока је око 8 метара. Дубље подручје гребена је нетакнуто од рибљих замки које се налазе около на падини гребена. Роњење почиње као надвишење литице, пуне меких корала иу дубљем подручју пуно рибе.

Сазнајте више

Caceres North

Na početku je da počne na vrhu grebena i ode sa nežnom strujom sa severa. Najbolja oblast sajta je zdrava koralna bašta na dubini od oko 8 - 15 metara. Dublje u 30 metara možete naći pigmajne morske konje u morskim šnalama.

Сазнајте више

Aquarium

Ово је благи зарон, углавном од југа ка северу. Јужна страна је падина која се спушта до 25 метара и завршава на пешчаном дну. Северна страна је падина са разним тврдим и меким коралима у лепом и здравом стању.

Сазнајте више