Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fotteyo Kandu

Фотејо Канду многи сматрају једним од најбољих места за роњење на Малдивима. Овај сајт је само за оне рониоце који имају искуства са јаким струјама и који су сертификовани у дубоком роњењу.

Сазнајте више

Miyaru Kandu

Ово место канала налази се на североистоку атола Вааву. Ова локација је више погодна за напредне рониоце јер можете наићи на јаке струје. Када је струја мања, место за роњење може бити и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Coral Garden

Мали Гири са обиљем корала, животом на гребену и именима, нпр. Цветни врт, Теабаг-Гири или Акваријум. Врх гребена почиње на 1м у време осеке и протеже се до 20м+ на одређеним деловима подморја. Већину дана ћете моћи да обиђете цео кружни гребен јер су струје мале.

Сазнајте више

Farukolhu Kandu

Farukolhu Kandu (Kanal Fulidhoo), kratka vožnja brodom od Fulidhooa, je drift ronjenje za sve nivoe ronilaca. Greben se nalazi na plitkom kanalu, između 8 i 30 m.

Сазнајте више

Fulidhoo Caves

Задњи гребен Фулиду се протеже на отприлике 4 км од запада ка истоку. Централни део има коси гребен са величанственим стоним коралима на врху и широким препустима од дубине од 15 до преко 30 метара. Подручје између пећина и горњег гребена је пуно морског живота.

Сазнајте више

Kunaavashi Kandu

Трећи канал западно од Фулидхооа нуди сјајно роњење да бисте видели велике рибе током надолазећих струја на оба улаза у канал. Јужна страна има веће препусте и шупљине почевши од 10м до 30м+ који се крећу даље у канал. Дуж ивице гребена углавном ћете наћи сиве ајкуле гребена и белог врха.

Сазнајте више

Gaa Huraa Kandu / Van Huraveli Kandu

Овај канал који се налази на северу атола Меему нуди широк избор морског живота. Ако струја није прејака, током роњења можете прећи цео канал.

Сазнајте више

En Madi Giri

Ово ронилачко место је у каналу Лохифуши, са пешчаним дном између 15 - 25 метара. Можете ронити са обе стране 50 метара великог пешчаног канала. У песку можете пронаћи многе коралне блокове.

Сазнајте више

Vaggiri

Ваггири је одлично место за роњење за сваког рониоца, посебно за оне који воле да виде мали живот и дуго роне. Формирање овог гирија је веома јединствено и савршено место за испробавање дубоких роњења по први пут.

Сазнајте више

Rihiveli Bay

Udaljeno je pet minuta od rizorta Rihiveli, koji se nalazi na severoistočnoj strani Rihivelija. zaliv se formira sa pet metara koji se spušta na 12 metara, za početnike one koji vole besplatno ronjenje.

Сазнајте више