Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cook Island - North Wall

„Куково острво“ је познато као морски резерват и дом је широког спектра морског живота и морских птица које се размножавају. Острво Кук пружа одличну прилику да посетите заштићено подручје и сведочите зашто многи воле ово посебно место. Максимална дубина овде је 13 м.

Сазнајте више

Nine Mile Reef

Врх гребена се налази на око 10 метара дубине, спуштајући се на 30 метара, а пад је прекривен бројним тврдим и меким коралима. Рибе гребена су раштркане по плићим деловима, а око гребена круже пелагичне рибе, ајкуле, корњаче, ража, орлови ража и понека манта.

Сазнајте више

Wonder Reef On The Gold Coast

Čudesni greben je prvi umetnički dizajnirani greben na svetu koji se sastoji od 9 prelepih individualnih grebenskih spirala. Svaki greben je usidren u morskom dnu i kreće se sa energijom okeana kao džinovska kelp šuma.

Сазнајте више

Gold Coast Offshore

Десет минута од обале од Златне обале је отворена вода погодна за обуку и курсеве роњења. Дубина дна је око 40 метара.

Сазнајте више

Gold Coast Seaway

Seaway je najpopularnije mesto ronjenja na obali u Kvinslendu i nalazi se na ušću reke Nerang u Sautportu. Postoji nekoliko različitih oblasti koje se mogu roniti na Morskoj obali, a oblast Kratka cev i peščana cev su najpopularnije i najlakši za pristup.

Сазнајте више

Wave Break Island

Острво Ваве Бреак нуди савршену локацију и услове са око 450 врста риба које можете срести! Било да сте квалификовани ронилац или сте први пут у води, ваш искусни водич гарантује професионално, безбедно и забавно искуство.

Сазнајте више

Julian Rocks - Cod Hole

Невероватно место за роњење за искусне рониоце! Рупа бакалара је мала подводна пећина која се налази на северном врху и отвара се на приближно 15 м дубине, а затим се спушта на дубину од 21 м.

Сазнајте више

Julian Rocks - Split Bommie

Велики разбацани бомби са јединственом пукотином, ово место је погодно за већину нивоа роњења и досеже до 15 м дубине. Ова локација пружа сјајно роњење током целе године са мноштвом великих и малих створења.

Сазнајте више

Julian Rocks - Nursery

Савршено место за нове рониоце, старе рониоце и рониоце, са заштићеним плитким уточиштем од 5-12м, ово подручје је веома популарно место за роњење.

Сазнајте више

Julian Rocks - Hugos Trench

Макро рај! Са чистим зидовима са обе стране од вас, очекујте да ћете наићи на низ малих и дивних створења као што су гологранци, шпански плесачи, ракови и шкампи богомољке.

Сазнајте више