Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Carrière d’Opprebais

Овај стари каменолом је коришћен за вађење кречњака и песка. Сада се речи могу користити за безброј објеката који овде леже под водом. Шта ако добијем посету на лицу места? Онда вам треба неколико роњења!

Сазнајте више

Carrière Trois Fontaines

У очаравајућем и ексклузивном окружењу, дођите и откријте подводни свет некадашњег каменолома кварцита или искористите изузетну поставку да организујете своје догађаје на плутајућем понтону.

Сазнајте више

Stedelijk Zwembad De Blyckaert, Tienen

Општински базен Тиенена има неколико базена. Највећи базен је базен дуг 25 метара и широк осам трака. Идеално за тренинг.

Сазнајте више

Sportoase Philipssite - Leuven

Ronjenje je moguće samo kroz školu ronjenja. Podzemni parking je dostupan na pešačkoj udaljenosti, a ovaj parking je plaćen. Bazen ima maksimalnu dubinu od 3,80m

Сазнајте више

Rhisnes

Званично, име је Царриере де Рхиснес. Овај каменолом нуди понешто за свакога! Идете ли на редовно роњење? Онда можеш ићи овде. Да ли више волите роњење у пећинама? Затим идите на путовање кроз горњи део каменолома!

Сазнајте више

Piscine Waterloo

Овај базен у Ватерлоу је недавно покривен и може се користити током целе године за обуку из роњења, роњења на дах, Mermaid, Lifeguard и пливања.

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

NEMO33 BRUSSELS

Немо 33 је дуго био најдубљи базен на свету. Овај затворени центар није познат само по максималној дубини од 33 метра, већ и по веома пријатној температури воде од 33 степена Целзијуса.

Сазнајте више

NEMO40 BRUSSELS

Смештен одмах поред НЕМО33, наћи ћете НЕМО40 напољу. Ова јединствена локација је додатни развој и још увек чека тренутак да буде спремна за свако посету.

Сазнајте више

De Nekker

Rekreativni centar Nekker, površine 65 hektara, poseduje jezerce, delimično prirodno i zaštićeno, delom od vađenja E-19 građevinskog peska. Jezerce za ronjenje površine 30 hektara udvostručuje se kao mesto za plivanje, surfovanje i pecanje, sa prostranom plažom. Susedni sadržaji uključuju učionice, prostorije za presvlačenje i bar.

Сазнајте више