Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Caye Caulker Marine Reserve

Ова локација је заштићено морско подручје недалеко од Кеј Колкера са прелепим, здравим гребеном са обилним количинама живих корала и младих риба.

Сазнајте више

Turneffe Atoll

Нема много стварних атола на Карибима, а Белизе их има три. Атол Турнефе је највећи и визуелно најспектакуларнији од три.

Сазнајте више

Hol Chan Marine Reserve

Хол Чан је најпопуларније подручје за роњење у Белизеу, ако не и на свим Карибима. Овај морски парк налази се на обали од Амбергрис Цаие-а и може се похвалити одличном видљивошћу, прелепим коралним формацијама и ТОНАма морског живота.

Сазнајте више

Esmeralda Canyon

Кањони Есмералда, један од најлепших зарона на Амбергрис Цаие-у, састоји се од више „кањона с прорезима“ попут коралних гребена због којих се осећате као да пливате горе-доле по редовима полица за књиге у библиотеци корала.

Сазнајте више

Tuffy Canyon

Такође познат као Туффи Роцкс, ова локација се налази поред популарније ронилачке локације 'Тацкле Бок'. Овај гребен је прилично плитак и добар је за нове рониоце и роњење на дах. Ова локација је доступна бродом.

Сазнајте више

Mayan Princess House Reef

Кућни гребен одмах поред хотела Маиан Принцесс на Амбергрис Цаие-у нуди лепо, плитко роњење добро за почетнике и роњење на дах. Не тако нетакнути као што су гребени по којима је Белизе познат, али је лако заронити до којег је лако доћи.

Сазнајте више

Toffee Canyons

Тоффее Цанионс је одлично место за роњење у близини Амбергрис Цаиеа. Ово је прилично плитко место одлично за новије рониоце и рониоце. Здрав систем гребена са пуно морског живота за видети.

Сазнајте више

San Pedro - Belize

Једно од најпопуларнијих подручја за роњење на острву Амбергрис Цаие у Белизеу

Сазнајте више

San Pedro Canyons - Belize

Кањони Туффи, такође познати као кањони Сан Педра, налазе се директно испред главног канала града Сан Педра. Има разне камене корале који формирају лабав оквир који подржава мноштво заштитних домова за мале бескичмењаке као што су крхка звезда, шкампи и ракови.

Сазнајте више

Tackle Box

Тацкле Бок је веома популарно место за роњење у близини Амбергрис Цаиеа. Састоји се од кањона, пећина, тунела и многа места за истраживање јастога, јегуља и доброг макро живота, или јата џакова око гребена.

Сазнајте више