Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Beacon Point

До овог прелепог роњења на зиду на западном делу залива Каракас најбоље је доћи чамцем и, због могућих јаких струја, најбоље је урадити као зарон. На плитком платоу наћи ћете велике корале стубова.

Сазнајте више

Sandy’s Plateau

Много тврдих корала укључујући Елкхорн и Пиллар корале, као и много сунђера и меких корала. Мали надвишење у плићаку често скрива јата гунђања. Место за роњење је између плаже Јан Тхиел и плаже Мамбо и није доступно са обале.

Сазнајте више

Saba

Вез за ово роњење налази се десет минута вожње чамцем источно од плаже Мамбо, а олупина Саба се налази на 15 стопа/5 м. У плићаку се смењују пешчана подручја, меки корали и тврди корали. Спуст је прекривен тврдим коралима и највећим делом иде паралелно са обалом. Овај сајт може имати благу струју.

Сазнајте више

Caracasbaai

Велики, плитки гребен савршен за новије рониоце и рониоце. Доступан чамцем. Пун разнобојних тврдих и меких корала и сунђера и пуно морског живота.

Сазнајте више

Tugboat

Тегљач је најпознатије место за роњење и роњење на Курасау због своје мале дубине. Олупина је тик уз обалу Каракасбаја и налази се у само 15 стопа воде. Тегљач је пун морског живота и сада је прекривен сунђерима и растом корала.

Сазнајте више

Cornelius Bay

Веома лепо роњење лево од Морског акваријума. Међутим, може бити тешко доћи уз мало успона. Када улазите са обале, пазите на плитке формације корала од лосовог рога.

Сазнајте више

Ship Wreck Point

Схип Врецк Поинт је место за роњење испред Морског акваријума и најбоље га је урадити са ронилачког чамца. Прелепи зид коралног гребена је у свом најбољем издању између 10-20 м / 30-60 стопа. Велико сидро и велики пропелер могу се наћи на 10 м / 30 стопа. За техничког рониоца, постоје 2 мала олупина брода која леже на платформи на 50 м / 150 стопа.

Сазнајте више

Director's Bay

Директорски залив је историјско место које се налази између познатог гребена тегљача и места за роњење у Малом зиду. Све до 1985. ова плажа је била у приватном власништву директора Роиал Дутцх Схелл групе и холандске краљевске породице и није била доступна јавности. Сада је то одлична локација за роњење на обали.

Сазнајте више

Small Wall

Много љубичастих морских лепеза и великих тврдих коралних формација. Ово прелепо место за роњење налази се насупрот плаже Барбара преко пута канала у шпанске воде. Није лак улазак са обале, али са својим пуним обраслим коралним гребеном, дефинитивно вреди.

Сазнајте више

Stella Maris / Ocean Encounters

Ово је сјајно роњење на кућном гребену које се налази са обала Лионс Диве анд Беацх Ресорта. Ова локација доступна је обали, савршена је за новије рониоце и рониоце и налази се у оквиру Националног морског парка Цурацао.

Сазнајте више