Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Julian Rocks - Hugos Trench

Макро рај! Са чистим зидовима са обе стране од вас, очекујте да ћете наићи на низ малих и дивних створења као што су гологранци, шпански плесачи, ракови и шкампи богомољке.

Сазнајте више

Julian Rocks - Split Bommie

Велики разбацани бомби са јединственом пукотином, ово место је погодно за већину нивоа роњења и досеже до 15 м дубине. Ова локација пружа сјајно роњење током целе године са мноштвом великих и малих створења.

Сазнајте више

Julian Rocks - Cod Hole

Невероватно место за роњење за искусне рониоце! Рупа бакалара је мала подводна пећина која се налази на северном врху и отвара се на приближно 15 м дубине, а затим се спушта на дубину од 21 м.

Сазнајте више

Julian Rocks - Nursery

Савршено место за нове рониоце, старе рониоце и рониоце, са заштићеним плитким уточиштем од 5-12м, ово подручје је веома популарно место за роњење.

Сазнајте више

Main Beach Wreck - Tassie III

Лако плитко роњење са олупином (Тассие ИИИ), неколико стубова са старог мола и великом баштом морских алги, ово роњење је савршено за свакога ко почиње у својим ронилачким авантурама, а истовремено нуди обиље морских сусрета који ће задржати чак и најветераније рониоци забављали.

Сазнајте више

Nine Mile Reef

Врх гребена се налази на око 10 метара дубине, спуштајући се на 30 метара, а пад је прекривен бројним тврдим и меким коралима. Рибе гребена су раштркане по плићим деловима, а око гребена круже пелагичне рибе, ајкуле, корњаче, ража, орлови ража и понека манта.

Сазнајте више

Cook Island - North Wall

„Куково острво“ је познато као морски резерват и дом је широког спектра морског живота и морских птица које се размножавају. Острво Кук пружа одличну прилику да посетите заштићено подручје и сведочите зашто многи воле ово посебно место. Максимална дубина овде је 13 м.

Сазнајте више

Tweed River

Твеед Ривер је одлична локација за рониоце почетнике, Твеед Хеадс се налази у улици Цорал Стреет, Твеед Хеадс. Место роњења има лак приступ бетонским степеницама до улазне тачке. као и опција на плажи за роњење у дрифту. Веома леп сајт. Вис је одличан зими и плима.

Сазнајте више

Wonder Reef On The Gold Coast

Čudesni greben je prvi umetnički dizajnirani greben na svetu koji se sastoji od 9 prelepih individualnih grebenskih spirala. Svaki greben je usidren u morskom dnu i kreće se sa energijom okeana kao džinovska kelp šuma.

Сазнајте више

Gold Coast Offshore

Десет минута од обале од Златне обале је отворена вода погодна за обуку и курсеве роњења. Дубина дна је око 40 метара.

Сазнајте више