Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Wonderview

Вондервиев је фантастична локација за роњење! Структура гребена је веома камена и врви од живота. Улази и излази могу бити мало незгодни и будите опрезни на стрмој стази. Сама локација почиње у плићаку и спушта се до песка на 25м.

Сазнајте више

Penguin Point

Пенгуин Поинт је омиљено место за многе рониоце. Има тежак улазак и излазак, међутим зарон је вредан труда. Пенгуин Поинт се спушта од пар метара у плићаку до 25м+ даље од обале.

Сазнајте више

Леигх Вхарф је лепо место за плитко роњење, али као што је природа пристаништа, постоји много саобраћаја чамаца и прибора за пецање којих треба бити свестан и опрезан.

Сазнајте више

The MUC (Majestic Unicorn Cove)

МУЦ је невероватно касно поподне/рано увече. Увала се спушта од плићака до 20м+ на песку. Пазите на стрме степенице са паркинга!

Сазнајте више

Ти Поинт је одлична локација за роњење за почетнике! То је место за приступ са бетонском рампом и пристаништем који се може користити за улазак и излазак из воде.

Сазнајте више

Оутпост је одлично место за роњење са разним атракцијама. Протеже се од заштићеног залива до стрмих зидова који су испуњени животом. Најбоље је ронити са чамца, међутим, то је могуће урадити као роњење са обале са дугим пливањем на површини од Леигха.

Сазнајте више

много струје током плиме, најбоље ронити око слабе плиме и добрих услова. Препоручљиво је имати доброг бродара на површини, ово може бити прометно подручје са пецањем током лета.

Сазнајте више

Alice A. Leigh /Rewa ShipWreck

Ovaj brodolom je laka plitka dubinska olupina sa glavnim telom dubokim 6 metara, smeštenim na delu NW-a ako je ostrvo Moturekareka, južno od ostrva Kawau. Struja nije problem, poluzaštitena u zalivu od jake struje. Olupina je vidljiva sa površine i pri niskoj i visokoj plimi.

Сазнајте више

Waterfall Reef

Налази се на крајњој источној страни канала, грлећи се ближе копну. Дубина од 10м !!! Значајно кретање воде и струјања са источним условима као што су ветар и буј. Време плиме је важно за ово место за роњење - долазак до слабе плиме је најбољи за лакше враћање на обалу.

Сазнајте више

Столни гребен је прелепо место за роњење које има прилично низ карактеристика, а унутрашњи део система гребена има стрме бомије које се спуштају до пешчаног дна на око 10 метара. Док пратите гребен на северу, он се спљошти до врта морских алги и сунђера који на крају стиже до пешчане равнице на отприлике 20 метара.

Сазнајте више