Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

La Lobera

Ово је величанствено роњење на зиду на јужној страни острва Цоронадо код Лорета у Мексику. Ово је дубље роњење само за напредне рониоце. Спустићете се на око 100 стопа где ћете видети много пећина и пећина прекривених црним коралима и лепезама мора.

Сазнајте више

Јацкуес Цоустеау га је некада називао 'акваријумом света', роњење у водама око Ла Паза у Мексику је управо то: толико је пун разноликог морског живота да је као роњење у акваријуму. Лос Ислотес се може похвалити сјајним каменим формацијама и тонама морског живота, али већина ронилаца долази овде због морских лавова.

Сазнајте више

El Bajo Sea Mounts

Вероватно најпознатије ронилачко место у Ла Пазу у Мексику, подводне планине Баја су низ подморских планина које су опустошиле јаке струје јер су изложене отвореном океану Кортезовог мора, стога се ово сматра напредним местом за стручно роњење и доступно само чамцем.

Сазнајте више

C-59 Wreck

Ova olupina se nalazi u 70ft/18m vode. Pogodan je za otvorenu vodu ili napredne ronioce otvorene vode. Američki vojni brod koji je dat meksičkoj vladi da bi se stvorio veštački greben.

Сазнајте више

Fang Ming (Wreck)

Фанг Минг, такође познат као 'Кинеска олупина', био је кинески теретни брод који је мексичка морнарица зауставила 1995. док је покушао да превезе 88 илегалних кинеских имиграната у Калифорнију.

Сазнајте више

Роњење у топлим водама мора Кортез, недалеко од Ла Паза, Мексико је као пливање у акваријуму.

Сазнајте више

Море Кортез, такође познато као Калифорнијски залив, је топао, суптропски појас воде који се налази између Доње Калифорније и копна Мексика.

Сазнајте више

Sea Mount

Фантастично место за роњење одмах из Марине Сан Карлос. Подводна планина са врхом на око 20 стопа испод површине. Стрме до мање стрме стране које се нивелирају на око 90-100 стопа.

Сазнајте више

Eagle Rock

Еагле Роцк је одличан сајт за све нивое обуке. Нагнути стеновити гребен се постепено спушта до песка на 60 стопа. У плићаку на зиду се кањон отвара ка југу који је дубок око 20 стопа. Према северу, коси гребен се претвара у поље громада.

Сазнајте више

Piedras Pintas

Lak pristup plitkoj uvali. Postepeno kosite dno peščanim zakrpama i kamenjem/grebenom. Zimi sa formiranjem kelpa. Površina od 5 min dolazi do 10m/33ft u centru zaliva

Сазнајте више