Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ras Um Halg

Неколико блокова прелепо прекривених тврдим и меким коралима. Макс. Дубина: 30 метара. Време путовања: око 30 минута јужно од Порт Гхалиба бродом.

Сазнајте више

Umm El Ros/Marsa Mubarak

Умм Ел Рос је једно од најпознатијих ронилачких локација у области луке Гхалиб и удаљено је само 15 минута вожње од марине. Природна формација залива чува ову локацију заштићеном. Прекрасно роњење може се обавити од 1м дубине кроз пешчано дно до северног гребена или до јужних врхова.

Сазнајте више

Coral Garden Ghalib

Место за роњење: веома лепа корална башта и увек добра за изненађење. Ово је северно од места за роњење Имбарак. Макс. Дубина: 25 метара. Време путовања: прибл. 15 минута јужно бродом.

Сазнајте више

Marsa Shouna

Фантастична локација за роњење којој се може приступити свакодневним чамцима или као зарон на обали. Плитак са нагнутим дном према северном или јужном гребену. До јужног гребена се може доћи Зодијаком или са обале.

Сазнајте више

Port Ghalib Fishmarket

Кућни гребен Порт Гхалиб - нуди понешто за сваког рониоца. Почетник може ући у воду преко пешчане плаже и пронаћи леп гребен на дубини од 5 - 20 метара. На спољном гребену се спушта, у зависности од тренинга, до далеко преко 60м.

Сазнајте више

Port Ghalib Palace

Улаз је преко пристаништа из Палате. Постоји неколико опција као роњења. Зароните на север до пешчане оазе Порт Гхалиб. Зароните на југ до рибље пијаце Порт Гхалиб. Зароните на плато на 35 м.

Сазнајте више

Port Ghalib Sand-Oasis

Улаз и излаз је преко пристаништа. Одавде постоје две опције. Или идите на север или на југ до палате. Роњење до Палате је једносмерно роњење.

Сазнајте више

Villa Koraffi

Лако роњење дуж обале; мак. дубина: >40 метара; удаљеност: око 15 минута северно од Порт Гхалиба. Роњење чамцем. углавном слаба струја од севера ка југу.

Сазнајте више

Tulip Resort House Reef

Улаз у место роњења је са пристаништа. Постоји корални зид до 12м, а затим пешчано дно са неколико коралних вртова који се спуштају на 40м. Прелепи тврди корали.

Сазнајте више

Abu Saile

Невероватна локација за роњење која је прибл. 50 минута удаљен од марине Порт Гхалиб која нуди дневне бродове. Ово ронилачко место је погодно за све нивое рониоца. Видећете прелепе тврде корале у плитким пределима. Обали се може приступити кроз рупу на врху гребена.

Сазнајте више