Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lankan Manta Point

Da stignem za 90 minuta sa Donijem u pravcu Muљkarac. Stanice za čišćenje se nalaze na otvorenom grebenu i mogu imati umerenu do jaku struju. Od maja do novembra Mantas može biti primećen na stanicama za čišćenje

Сазнајте више

Lankan Beyru

Ланка је станица за чишћење манта ража и ронилаца који често посећују задивљујућу представу манта, један од најважнијих догађаја сваког путовања на Малдиве.

Сазнајте више

Lankan Faru

Лепо дрифт роњење за све нивое рониоца. После сезоне Манта ронимо овде да гледамо друге невероватне животе. Гребен се спушта од 5 до 30 м, дубље на дну, у пешчаним пределима се налазе ајкуле и ража. У великим стенама видимо кирње и стаклене рибе.

Сазнајте више

Nassimo Thila

Вероватно један од најбољих Тхиласа у целој области Северног Малеа, такође познат као Рајска стена или Девичански гребен. Постоји неколико врхунаца на северу Тхиле, где су главне рибе, заједно са прелепим коралним формацијама и морским лепезама. Предиван роњење за искусне рониоце због јаке струје.

Сазнајте више

Maagiri

Opis: Greben Maagiri pokriva veliku površinu i sastoji se od nekoliko koralnih blokova na raznim dubinama, malog otpuštanja i peščanih padina. Naj plitkiji grebenski vrh počinje na oko 2 metra sa maksimalnom dubinom od približno 32 metra. Sve ovo ga čini uzbudljivim mestom za ronjenje za sve nivoe ronilaca.

Сазнајте више

Sunlight Thila

Сунлигхт Тхила је формација од два мала гребена који привлаче џиновске зраке манте између марта и октобра. Између гребена лежи 60 метара дуго пешчано дно са малим коралним формацијама са доста чистијих ловона.

Сазнајте више

Fish Tank

Ова ронилачка локација има много имена, Фисх Танк, Фисх Фацтори, Стинграи Цити и сви се уклапају! На острву се заправо налази фабрика рибе и то је разлог зашто има толико ража и мурена.

Сазнајте више

Furana North

Ронилачко место је класично место за роњење у каналу које такође има тхила, што је подводни врх од 12 до 30 метара. Обично скаче на спољашњем гребену са заношењем левог рамена у канал. Након отприлике 20 метара могуће је доћи до тиле.

Сазнајте више

Himmafushi Faru

Химмафусхи Цорнер нуди дивно дрифт роњење на лаганој падини од 5 до 30м. Овде постоји испадање и можете видети велики живот уз мало среће.

Сазнајте више

Karens Block

Заиста лепо дрифт роњење на косом зиду и блоковима у нагнутом подручју пуном меких корала и морског живота. Почиње на 4 до 5 метара и спушта се до 30+ метара и једна је страна канала. Можете очекивати струју, али не превише јаку.

Сазнајте више