Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Small Wall, Mnenba Island

Мали зид је огроман корални гребен који почиње на површини и досеже до 50 метара дубине. То је одлично место за све нивое рониоца, од ОВД до КСР зависника! Око 30 метара налази се други пад где шарени корали и горгоније стварају веома задивљујуће окружење.

Сазнајте више

Wattabomi

Врло лако роњење направљено различитим врховима на малој дубини. Врхове формирају различите врсте тврдих корала са меким коралима и анемонама. Пратећи ове формације, можете пронаћи пад корала до 25 метара.

Сазнајте више

Aquarium

Ово место за роњење је формирано од пада корала који почиње на 15 метара дубине. Из тог разлога рониоци би требало да имају барем напредни сертификат за роњење овде. Пратите гребен да бисте пронашли две велике формације Турбинарије пуне невероватно активног живота рибе.

Сазнајте више

Mnemba Sandbanks

Ово место формира корални гребен који се са површине веома благо смањује у води. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

Groupers Rocks, Mnemba Island

Предиван пад који почиње на 12 метара формира ову локацију. Постоји огромна мешавина различитих врста тврдих и меких корала, са великим шареним сунђерима који живе на њему.

Сазнајте више

Coral Garden Reef

Ово место формира корални гребен који се са површине веома благо спушта у воду. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

Seahorse

Ово роњење почиње на великој површини морске траве у плиткој води. Пратећи кораљне формације могуће је доћи до дубљих дубина. Много великих сунђера за тубу на овом месту.

Сазнајте више

Turtle Reef

Ово место чини корални гребен који се са површине веома благо спушта у воду. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

West Gardens

Једно од најпознатијих места за роњење у Мнемби, са својих 5 метара максималне дубине, нуди могућност да се цени морски живот на јединствен начин. Окружење формирају тврди корални врхови.

Сазнајте више

Jackfish Alley

Једно од најлепших ронилачких места у области Мнемба. Огроман пад почевши од 24 метра иде до 60 метара више или мање. Посебност овог локалитета је фантастична пећина на 35 метара, увек пуна различитих врста риба.

Сазнајте више