Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Airport Caves

Место за роњење Аирпорт Цавес налази се на око 10 до 15 минута од главног пристаништа на Утили. Налази се на источној страни острва испред некадашње старе писте.

Сазнајте више

Bando Beach

Плажа Бандо има благи нагнути зид који се спушта на око 18 метара до песка. Ово је одлично место по лошем времену јер је ближе и можда мирније од других локација. Ова локација је најбоља за нове рониоце, али рониоци свих нивоа искуства могу уживати.

Сазнајте више

Linda's Wall

Линдин зид је место за роњење на јужној страни, које није толико познато као код других роњења. Овде је зид прелеп и прекривен спектакуларном дугом тврдих и меких корала. Лак приступ чини ову локацију одличном за посету.

Сазнајте више

Ron’s Wreck

Завршавање Месечеве рупе према западу доводи нас до Ронове олупине. Некада стари чамац за пецање шкампа, сада се налази испод мора на око 60 стопа (18,28 м).

Сазнајте више

Ted's Point

Тед'с Поинт је популарно место за роњење на јужној страни које нуди пешчано дно на око 60 стопа. Источни коси зид има дубине преко 100 стопа. Западна страна је плића на 60 стопа.

Сазнајте више

The Halliburton (Wreck)

Бродолом Халибуртон намерно је потонуо 1998. Био је то теретни брод намерно припремљен да створи вештачки гребен за рониоце. Палуба брода је на 20м, а врх моста на 18м. Дужина брода од прамца до крме је 30м.

Сазнајте више

Rocky Point

Роцки Поинт је коси зид који се више смиче док идете на исток дуж зида. Могуће су дубине веће од 40 метара. Одличан сајт за обуку проширеног домета. Такође је лепо заронити према западу.

Сазнајте више

Honeycomb Caves

Ово је сјајно роњење са обале. Груб, каменит улазак са неким таласом са којим се треба борити. Када уђете, роњење је пуно живописних обожаватеља корала и мора. Максимална дубина је око 18 метара.

Сазнајте више

Red Cliff

Црвене литице су још једно супер роњење са јужне стране (југоисточног) краја острва Утила у Хондурасу. Зид од црвених тврдих и меких корала даје призору име и ово је веома популарно место и зато што се до њега тако брзо и лако стиже чамцем.

Сазнајте више

The Lighthouse Reef

Идентификован по бетонском стубу који стрши око 10м/30 стопа изнад површине где се налази ронилачка локација „Лигхт Хоусе Рееф“, стуб такође означава улазни канал у главну луку Утила. Ова локација је обично заузета због своје блиске локације већини ронилачких центара на острву.

Сазнајте више