Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Alona Reef

Роњење на олупини локално названо Хагабат Олупина или Олупина Бохол Диверс. Обично почиње спуштањем низ линију близу зида, а затим низ падину до олупине. Врх олупине је на 28М, а прамац олупине је на 37М.

Сазнајте више

Arco Point

Роњење на зиду са добром видљивошћу и средњом до јаком струјом. Дивно место за напредне и почетнике рониоце. Ово место ће вам олакшати роњење са зида.

Сазнајте више

Gak-Ang

Прекрасан зидни роњење који се налази са коралним вртовима и потом зидом дубине између 25-40 метара. Обично се изводи као зарон са банца чамаца, струје могу варирати од благих до прилично јаких у зависности од плиме.

Сазнајте више

Doljo Point

Ово ронилачко место налази се у Барангај Дољоу, најсеверозападнијој тачки и крајњем врху острва Панглао. Ово је прелепо роњење са зида са огромним количинама корала и одличним макро привиђањима.

Сазнајте више

Divers Heaven

Objekat Divers Heaven nalazi se na ostrvu Balikasag , na južnoj strani, na oko 30 minuta vožnje bankom od plaže Alona. Nagib koji ide na oko 30 metara prekriven tvrdim i mekim koralima počev od deset metara.

Сазнајте више

Black Forest

Стрма падина која се сматра једним од места за роњење које морате видети у овој области. Огромна шума црног корала практично се не види на другим местима широм света.

Сазнајте више

Royal Garden

Једно од најпознатијих места на Балицасагу, ово место је познато по својим коралним вртовима и налази се на подводном платоу пуном живописног и разноликог морског живота; савршено место за макро роњење.

Сазнајте више

Turtle Point

Балицасаг је једно од најпознатијих маринских светилишта на Филипинима. Ова локација је главни разлог зашто људи одлазе на острво Балицасаг, где се окупља велики број морских корњача.

Сазнајте више

Napaling - Left

Idealno mesto za slobodnu obuku, čist koralni zid koji pada pravo na dvadeset pet metara, neretko, divne boje na zidu i tovari ribljeg školovanja.

Сазнајте више

Cathedral Wall

Zid katedrale je zidno ronjenje na ostrvu Balikasag na severnoj strani. Obično se roni kao drift ronjenje, počevši od Katedrale i završava na istoku ili zapadu, u zavisnosti od struje.

Сазнајте више