Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Airplane Wreck

6 putničkih aviona sa jednim motorom koji je pao 2021. Svi putnici su preživeli. Nalazi se u oko 24 metra vode. Ne mnogo oko nje, ali je interesantno videti. Leћao je ravno na dnu.

Сазнајте више

Ted's Point

Тед'с Поинт је популарно место за роњење на јужној страни које нуди пешчано дно на око 60 стопа. Источни коси зид има дубине преко 100 стопа. Западна страна је плића на 60 стопа.

Сазнајте више

Rocky Point

Роцки Поинт је коси зид који се више смиче док идете на исток дуж зида. Могуће су дубине веће од 40 метара. Одличан сајт за обуку проширеног домета. Такође је лепо заронити према западу.

Сазнајте више

Linda's Wall

Линдин зид је место за роњење на јужној страни, које није толико познато као код других роњења. Овде је зид прелеп и прекривен спектакуларном дугом тврдих и меких корала. Лак приступ чини ову локацију одличном за посету.

Сазнајте више

Big Bight

Смештен 10 минута источно од главне луке Утила, наћи ћете Биг Бигхт. Ово место за роњење се може идентификовати са површине применом плаже прекривене већим испраним комадима корала. Сама плажа је са оба краја заштићена оштрим стенама лаве са назубљеним ивицама и стрмим зидовима који излазе из воде.

Сазнајте више

Red Cliff

Црвене литице су још једно супер роњење са јужне стране (југоисточног) краја острва Утила у Хондурасу. Зид од црвених тврдих и меких корала даје призору име и ово је веома популарно место и зато што се до њега тако брзо и лако стиже чамцем.

Сазнајте више

Aquarium

На источно-североисточној страни, око 20 минута од главних ронилачких центара, ово место за роњење се састоји од 3 гребена, обале, средњег гребена и спољашњег гребена који иде паралелно са средњим гребеном. Веома сликовита рута са надвишењима, пећинама и мањим пећинама чини ово дивним местом за роњење.

Сазнајте више

Honeycomb Caves

Ово је сјајно роњење са обале. Груб, каменит улазак са неким таласом са којим се треба борити. Када уђете, роњење је пуно живописних обожаватеља корала и мора. Максимална дубина је око 18 метара.

Сазнајте више

Airport Caves

Место за роњење Аирпорт Цавес налази се на око 10 до 15 минута од главног пристаништа на Утили. Налази се на источној страни острва испред некадашње старе писте.

Сазнајте више

Moon Hole

Моон Холе је велика пешчана површина окружена коралима. Ово је одлично место за тренинг пловности или роњења на отвореној води. Од Моон Холе, можете прећи корал до Ронове олупине.

Сазнајте више