Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Twins Koh Tao

Уроните у свет чуда у Твинс-у, познатом као Твин Пеакс - врхунском месту за роњење Кох Тао! Истражите 2 масивне подводне стене од 7 до 20 метара дубине, савршене за рониоце свих нивоа. Идеално за задивљујуће подводне фотографије, са стално добром видљивошћу. Не пропустите овај драгуљ у близини Кох Нангјуана!

Сазнајте више

HTMS Suphairin 313, Wreck

Ležeći severno od No Name Pinnacle, ova novootkrivena olupina dugačka je 44,9M, široka 7M, je brod za napad velikom brzinom. Pripada Zalivskoj patroli, Kraljevskoj tajlandskoj mornarici, a izgradila je singapurska brodska zgrada i inženjerska kompanija Limited.

Сазнајте више

No Name Pinnacle

Класични врх од Твинса (још једно место за роњење), али много мање ронилаца од Твинса због његове локације мало дубље. Прилично забавно ронити за напредне рониоце.

Сазнајте више

Japanese Gardens

Јапански вртови се налазе на источној страни Кох Нангуана. Ово је заштићено и веома мирно и лако место. Пешчано подручје искључено. Ово је веома миран и лак сајт. Пешчано подручје поред острва постепено постаје све дубље и дубље, а дуж острва на северу можете ронити уз зид. Дубина се креће од само неколико метара до око 16 метара.

Сазнајте више

Red Rock

Велико пливање доступно напредним рониоцима, веома лепо и другачије од већине других ронилачких локација у околини. Корални гребен доступан је изван те пећине за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

White Rock Koh Tao

Бела стена, позната и као Бела стена и Црна стена, налази се јужно од острва Нан Јуан, поред Кох Таоа. Цео сајт је прилично велики корен, тако да без обзира на то колико зарона урадите, никада вам неће досадити, у зависности од курса који идете, дубине и типа живота који посматрате. У њему би требало да уживају и почетници и искусни рониоци.

Сазнајте више

Green Rock

Jedno od nekoliko "drift" ronilačkih mesta Koh Taoa, Green Rock često odlikuje primetna struja, iako retko savladana. Dubina se kreće između 10 i 25 metara i dubine od 30 do 40 metara može se naći kratkim plivanjem ka Zapadu.

Сазнајте више

HTMS Sattakut 742, Wreck

Ovo je mesto ronjenja u olupini gde ratni brod Kraljevske tajlandske mornarice leži potopljen tik pored Himpi Wee, ronilačkog mesta južno od ostrva Nang Juan pored Koh Taoa. Ratni brod leži na dnu vode na dubini od oko 30 metara, a most je na relativno dubokoj tački, oko 18 metara. Ovo je popularan sajt za ronjenje koji će sigurno izgledati sjajno na Instagramu.

Сазнајте више

Hin Pee Wee

Velike formacije stena i manjih vrhova koji se kreću između 7 i 25 metara dubine. Vidljivost ponekad može biti izazovna, ali čak i u tim uslovima ovaj sajt sadrži dosta toga za otkrivanje.

Сазнајте више

Mango Bay

Ово је одличан призор за тренинг роњења јер постоји велика пешчана површина која се креће од 1м до 16м дубине. Две различите области са огромним коцкама од вештачког гребена су добре за пловност или техничку обуку.

Сазнајте више