Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Veradero Beach

Подручје Варадера, на северној обали Кубе, источно од Хаване, може се похвалити сјајним роњењем на гребену, зидом, олупинама, ноћним, пећинским и дубоким заронима. Ту су и спектакуларна места за роњење.

Сазнајте више

Coral Beach

Још једно одлично место за роњење у региону Варадеро на Куби, источно од Хаване. Много здравог раста корала. Нема струје и лако доступан са обале, ово је одличан роњење за почетнике и рониоце.

Сазнајте више

Cayo Piedra Reef

Популарно место за роњење које се налази у области Варадеро, источно од Хаване. Старе јахте, фрегате и авиони су намерно потопљени ради рекреативног истраживања.

Сазнајте више

Bay of Pigs

Залив свиња је пун лако доступних места за роњење и роњење. Центое роњење се може наћи само у унутрашњости од области залива. Могу се видети тропске рибе, корали, неке олупине и ценоте (понорнице) са халоклинама између горњег слатководног слоја и слане воде испод.

Сазнајте више

Cueva de los Peces

Лако, мирно роњење у заливу свиња. Много гребенских риба, морских звезда и могућност да видите неухватљивог наранџастог морског коња. Добар роњење за почетнике и рониоце.

Сазнајте више

Punta Perdiz

Смештен у области званој „Залив свиња“, Пунта Пердиз је веома популарна дестинација за роњење због својих услова: лако роњење и мало струје. Ова ронилачка локација је погодна и за почетнике и за професионалне рониоце. Напреднији рониоци могу прећи преко зида који је доступан током роњења.

Сазнајте више

Sand Key Lighthouse

Пешчани кључ је подручје очувања светилишта које је првобитно било сопствено острво. Због ерозије и урагана, свео се на веома мали део песка окружен коралним гребеном. Песак је посебно лепа карактеристика коју обично немате на другим коралним гребенима Флориде. Одлично место за роњење и роњење.

Сазнајте више

Eastern Dry Rocks

Гребен Еастерн Дри Роцкс је популарно место за роњење и/или роњење. Такође је прилично близу више других гребена, укључујући Санд Кеи и Роцк Кеи, тако да је уобичајено да рониоци и рониоци виде више гребена на једном излету.

Сазнајте више

Rock Key

Пукотине унутар гребена у Роцк Кеију су дубље и шире него што се обично налази на другим коралним гребенима. Ови шири отвори стварају савршено скровиште за шкарпину, мурену и друге рибе на Флориди.

Сазнајте више

Cayman Salvager (Wreck)

Цаиман Салвагер је једно од три ронилачка места Ки Вест-а која су део програма Флорида Кис Врецк Трек, места за риболов и роњење на краткој удаљености од Ки Веста.

Сазнајте више